foto: AFP/Scanpix
Girgensonam otrs lielākais spēles laiks sezonā "Sabres" zaudējumā; Merzļikins rezervē
Hokejs
2019. gada 20. decembris, 08:15

Girgensonam otrs lielākais spēles laiks sezonā "Sabres" zaudējumā; Merzļikins rezervē

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē laukumā bija teju 18 minūtes, kas ir uzbrucēja otrs lielākais spēles laiks šosezon, taču tas neglāba viņa pārstāvēto komandu Bufalo "Sabres" no pārliecinoša zaudējuma, tikmēr Elvis Merzļikins palika Kolumbusas "Blue Jackets" rezervē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Sabres" viesos ar 1:6 (0:3, 0:3, 1:0) zaudēja Filadelfijas "Flyers", neveiksmi ciešot jau trešo maču pēc kārtas.

Girgensons laukumā bija 17 minūtes un 59 sekundes, no kurām trīs ar pusi nospēlētas mazākumā. Uzbrucējs arī reizi pielietoja spēka paņēmienu, vienreiz bloķēja pretinieka mesto ripu un uzvarēja četros no deviņiem iemetieniem, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ar trim rezultatīvām piespēlēm uzvarētāju rindās izcēlās Treviss Konecnijs, bet par vienu mazāk Kevinam Heizam un Šonam Kuturjē. Divi vārti Džeimsa Van Rīmsdaika rēķinā, bet 1+1 Metam Niskanenam.

Vienīgos Bufalo komandas vārtus noslēdzošajā periodā guva debitants Viktors Olofsons, bet kapteinim Džeikam Aikelam pārtrūka 17 spēļu rezultativitātes sērija, jo viņš šim mačam savainojuma dēļ nebija pieteikts.

Nākamā spēlē "Sabres" paredzēta sestdien pret Losandželosas "Kings", svinot trešo panākumu pēc kārtas.

Citā mačā Kolumbusas "Blue Jackets" mājās ar 3:2 (1:1, 0:1, 1:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja "Kings". 

Šo maču no rezervistu soliņa noraudzījās Merzļikins, bet viņa konkurents Jonas Korpisalo noķēra 23 no 25 pretinieku mestajām ripām, kopumā atvairot 92% raidījumu.

Kolumbusas komandā nākamo reizi laukumā dosies sestdien, kad tiksies ar Ņūdžersijas "Devils".

"Sabres" ar 39 punktiem 36 mačos Austrumu konferencē ieņem astoto vietu, kamēr "Blue Jackets" 36 punktiem 35 spēlēs ir 13.pozīcijā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās