Futbols
2019. gada 11. novembris, 14:59

"Eintracht" kapteinis Abrahams saņems sodu par pretinieka trenera nogrūšanu

Jauns.lv / LETA

Vācijas bundeslīgas futbola vienības Frankfurtes "Eintracht" kapteinis Dāvids Abrahams par pretinieku komandas trenera nogrūšanu svētdienas spēlē saņems sodu no Vācijas Futbola federācijas (DFB).

Atgadījums notika svētdienas spēlē starp "Eintracht" un "Freiburg" vienībām. "Freiburg" komanda spēli uzvarēja ar 1:0, bet Abrahams kompensācijas laika sestajā minūtē centās noturēt bumbu laukumā, taču tas neizdevās, kā dēļ viņš steidzās ievadīt to ātrāk spēlē.

Spēlētājs, dodoties pēc bumbas, ar plecu pagrūda pretinieku komandas treneri Kristiānu Štreihu, kurš brīdi vēlāk jau atradās uz zālāja. Pēc šīs epizodes laukumā izskrēja teju vai visi abu komandu rezervisti un laukuma spēlētāji, bet pēc video atkārtojuma noskatīšanās sarkano kartīti saņēma arī "Freiburg" spēlētājs Vinčenco Grifo.

foto: imago images/Jan Huebner/Scanpix
Davids Abrahams par savu rīcību saņēma sarkano kartīti.

DFB kontroles komiteja par šo atgadījumu ziņoja disciplinārajai komisijai, kas drīzumā lems par papildu soda mēriem. Noteikumi paredz, ka pēc saņemtas sarkanās kartītes spēlētājam ir jāizlaiž nākamā spēle, bet laukumā viņš drīkst atgriezties vienīgi pēc noraidījuma izskatīšanas disciplinārajā komisijā.

Izlašu pārtraukuma dēļ Vācijas čempionātā līdz 22. novembrim būs pārtraukums.

"Freiburg" ar 21 punktu 11 spēlēs Vācijas bundeslīgā ierindojas ceturtajā vietā, kamēr "Eintracht" ar 17 punktiem ir devītā.