foto: AFP/Scanpix
Girgensonam mazākais spēles laiks komandā, "Sabres" atkārtoti zaudē "Lightning"
Girgensons laukumā pavadīja tikai astoņas minūtes un 59 sekundes, jo otrajā periodā guva kājas savainojumu.
Hokejs
2019. gada 9. novembris, 23:31

Girgensonam mazākais spēles laiks komandā, "Sabres" atkārtoti zaudē "Lightning"

Jauns.lv / LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres" ar Zemgu Girgensonu sastāvā Stokholmā sestdien atkārtoti piedzīvoja zaudējumu pret Tampabejas "Lightning".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Abas komandas spēli Zviedrijas galvaspilsētā aizvadīja "NHL Global series" turnejas laikā, "Sabres" ar rezultātu 3:5 (1:1, 0:2, 2:2) piekāpjoties "Lightning".

Girgensons laukumā pavadīja tikai astoņas minūtes un 59 sekundes, jo otrajā periodā pēc spēka paņēmiena pret Eriku Čerņāku guva kājas savainojumu, kura dēļ sešas minūtes vēlāk devās uz ģērbtuvēm, vēlāk tomēr atgriežoties uz komandas soliņa.

Minūti un 43 sekundes hokejists laukumā pavadīja mazākumā. Uzbrucējs pielietoja arī trīs spēka paņēmienus, vinnēja pusi no iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Spēles rezultātu 10.minūtē atklāja Sems Reinhārts ar metienu no iemetiena apļa. Pēc tam vārtus guva Tampabejas hokejisti, vispirms divreiz izmantojot skaitlisko vairākumu, kurā izcēlās Pets Marons un Viktors Hedmans. Savukārt trīs sekundes pirms otrā pārtraukuma otro reizi spēlē izcēlās Marons, iebakstot ripu vārtos no vārtupriekšas.

Pēdējā periodā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, un otro uzvaru divās savstarpējās spēlēs Zviedrijas galvaspilsētā varēja svinēt "zibeņi" - 5:3.

Bufalo komandas rindās pa diviem punktiem (1+1) sakrāja Reinhārts un Džeks Aikels, bet Tampabejai bez Marona vēl trīs hokejisti sakrāja pa diviem rezultativitātes punktiem.

Otrā līgas mačā Ņujorkas "Islanders" savā laukumā ar 2:1 (1:0, 0:0, 1:1) pārspēja Floridas "Panthers", pagarinot punktu sēriju līdz 12 spēlēm.

Uzvaras vārtus trešajā periodā 38 sekundes pēc tam, kad rezultātu vairākumā bija izlīdzinājis Aleksandrs Barkovs, iemeta Skots Meifīlds. Uzvarētāju vārtos 37 metienus atvairīja Tomass Greiss.

Sestdien Ziemeļamerikā spēli aizvadīs arī Pitsburgas "Penguins", kuras sastāvā ir Teodors Bļugers. Tāpat spēle paredzēta arī Kolumbusas "Blue Jackets", kas tiksies ar Kolorādo "Avalanche".

"Sabres" ar 20 punktiem 17 spēlēs Austrumu konferencē ieņem piekto vietu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās