Hokejs
2019. gada 25. oktobris, 08:45

"Sabres" ielaiž sešus vārtus un piedzīvo otro zaudējumu šajā sezonā

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres" ceturtdien piedzīvoja otro zaudējumu šajā sezonā.

"Sabres" viesos ar rezultātu 2:6 (0:3, 2:1, 0:2) piekāpās Ņujorkas "Rangers", kas iepriekš bija zaudējusi piecas spēles pēc kārtas.

Girgensons laukumā pavadīja nepilnas 11 minūtes, no tām trīs ar pusi nospēlējot mazākumā. Sev atvēlētajā laikā uzbrucējs izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

foto: AP/Scanpix
Girgensons (#28) laukumā pavadīja nepilnas 11 minūtes, no tām trīs ar pusi nospēlējot mazākumā.

Bufalo vienība pirmos vārtus zaudēja 12.minūtē, kad precīzs bija Artēmijs Panarins. Teju vai trīs minūtes vēlāk Brets Haudens panāca 2:0, bet Raiens Stroms aptuveni 40 sekundes līdz pirmā perioda beigām guva savus pirmos vārtus sezonā.

Otrā perioda piektajā minūtē Marko Skandela guva pirmos Bufalo kluba vārtus, mājinieki vēlāk vienus atspēlēja, bet Vladimirs Sobotka trešdaļas pēdējā minūtē ar spēcīgu metienu starp Henrika Lundkvista kājām panāca 2:4. Noslēdzošajā trešdaļā izcēlās tikai "Rangers" hokejisti Stroms un Kriss Kraiders, "Sabres" piedzīvojot otro zaudējumu šajā sezonā.

Tikmēr citā spēlē uz rezervistu soliņa palika Elvis Merzļikins, kurš noraudzījās kā Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā ar 4:3 (1:3, 2:0, 0:0, 1:0) uzvarēja Karolīnas "Hurricanes", kas zaudējusi pēdējos trīs mačus.

Uzvarētāju rindās aizsargs Raiens Merijs izcēlās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet uzvaru nesošie vārti Kema Atkinsona rēķinā. "Hurricanes" rindās jau sestos vārtus šajā sezonā guva Dagijs Hamiltons.

Piektdien Bufalo klubam paredzēta spēle ar Detroitas "Red Wings".

"Sabres" ar 17 punktiem patlaban ir līgas otrā spēcīgākā vienība, bet "Blue Jackets" ar 12 punktiem ieņem 14.pozīciju.