foto: Alexander Shcherbak/TASS/Scanpix
Indrašim un Karsumam vārtu guvumi KHL mačos
Miks Indrašis (pa labi) vārtu guvumam pieplusoja arī divas rezultatīvas piespēles.
Hokejs
2019. gada 12. oktobris, 22:33

Indrašim un Karsumam vārtu guvumi KHL mačos

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokejisti Miks Indrašis un Mārtiņš Karsums sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs izcēlās ar vārtu guvumiem, tomēr viņu pārstāvētās komandas spēlēja ar mainīgām sekmēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak" savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles soda metienu sērijā piekāpās Habarovskas "Amurs".

Karsums guva savas komandas vienīgos vārtus, bet Daugaviņš nerealizēja "bullīti". Vienīgo vārtu autors laukumā pavadīja 17 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā viņš divreiz meta pa vārtiem un uzvarēja divus no trijiem iemetieniem. Tāpat uzbrucējs vienreiz bloķēja metienu un pielietoja spēka paņēmienu.

Savukārt Daugaviņš laukumā nospēlēja par četrām sekundēm mazāk. Hokejists uzvarēja astoņos no 12 iemetieniem, divreiz meta pa vārtiem un tikpat reizes pielietoja spēka paņēmienu.

"Spartak" komandu vada bijušais Latvijas hokeja izlases speciālistu duo - Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Citā spēlē Indrašis palīdzēja Maskavas "Dinamo" mājās ar rezultātu 6:3 (0:2, 2:0, 2:1) uzvarēt Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Indrašis guva savas komandas pirmos vārtus un rezultatīvi piespēlēja otro un piekto vārtu guvumā. Uzbrucējs laukumā pavadīja 17 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā viņš izdarīja četrus metienus pa vārtiem un uzvarēja vienā no diviem iemetieniem.

"Dinamo" 17 aizvadītajās spēlēs iekrājusi 19 punktus un ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, kamēr pozīciju zemāk ir "Spartak", kas aizvadījusi par vienu maču vairāk, izcīnot 18 punktus. Rīgas "Dinamo" šajā pašā konferencē 16 spēlēs tikusi vien pie astoņiem punktiem un ir pēdējā, 12.vietā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.  

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās