Hokejs
2019. gada 12. oktobris, 11:17

Smirnovs turpina būt rezultatīvs un gūst uzvaras vārtus pret latviešu pārstāvēto "Tigers"

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokejists Deniss Smirnovs piektdien Šveices hokeja augstākās līgas (NLA) mačā guva vārtus pret latviešu hokejistu pārstāvēto vienību Langnau "Tigers".

Ženēvas "Servette" savā laukumā ar rezultātu 6:3 (4:1, 0:0, 2:2) uzvarēja Langnau "Tigers", kurā spēlēja Toms Andersons, bet vārtsargs Ivars Punnenovs palika rezervē.

Smirnovs laukumā pabija 14 minūtes un 37 sekundes, no tām pusotru pavadot vairākumā. Hokejists izcēlās pirmā perioda beigās, gūstot savas komandas ceturtos vārtus, kas vēlāk arī izrādījās uzvaru nesošie. Sev atvēlētajā laikā uzbrucējs reizi meta pa vārtiem, uzvarēja divus no septiņiem iemetieniem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderību -2.

Vietu Ženēvas komandas sastāvā pazaudējis aizsargs Sandis Smons.

Tikmēr pretējā laukuma pusē Andersons nospēlētās sešās minūtēs ar rezultatīvām darbībām neizcēlās, Punnenovam paliekot rezervē.

Sestdien NLA čempionātā "Tigers" tiksies ar "Laussane", kuras rindās spēlē Ronalds Ķēniņš, bet "Servette" jāspēkojas ar "Biel-Benne".

Turnīra tabulā pēc 12 spēlēm ar 20 punktiem "Servette" ieņem trešo vietu, "Laussane" deviņos mačos iekrājuši 15 punktus, ierindojoties sestajā pozīcijā, bet "Tigers" ar 14 punktiem 11 dueļos ir astotā.