foto: REUTERS/SCANPIX
Keihils pēc 7 gadiem pamet "Chelsea" un pievienojas "Crystal Palace"
"Esmu apņēmības pilns turpināt savu karjeru tik ilgi, cik vien tas iespējams," atklāja Keihils.
Futbols
2019. gada 6. augusts, 18:26

Keihils pēc 7 gadiem pamet "Chelsea" un pievienojas "Crystal Palace"

Jauns.lv / LETA

Bijušais Anglijas premjerlīgas komandas Londonas "Chelsea" aizsargs Gerijs Keihils parakstījis divu gadu līgumu ar citu šīs pilsētas klubu "Crystal Palace".

Keihils iepriekšējos septiņus gadus pavadīja "Chelsea" rindās, izcīnot divas Premjerlīgas un UEFA Eiropas līgas trofejas. Tāpat viņš bija komandas sastāvā, kad izdevās triumfēt UEFA Čempionu līgas turnīrā.

"Esmu laimīgs, ka varu būt šeit. Domāju, ka šī ir laba vieta, kur turpināt savu karjeru premjerlīgā," jaunā kluba mājaslapā citēts futbolists. "Šeit ir vairāki talantīgi spēlētāji, un es ar nepacietību gaidu jaunos pārbaudījumus."

"Esmu apņēmības pilns turpināt savu karjeru tik ilgi, cik vien tas iespējams," atklāja Keihils.

Gandarīts par komandas jaunpienācēju bija arī vienības treneris Rojs Hodžsons, kurš ar futbolistu iepriekš strādājis arī Anglijas izlasē.

"Priecājos, ka Gerijs mums pievienojās. Viņš ir lielisks futbolists, kurš klubā ieradies ar bagātīgu pieredzi starptautiskajos turnīros, kā arī premjerlīgā," Keihilu slavēja speciālists.

Tikmēr paredzams, ka futbolists jaunās komandas rindās varētu debitēt jau pirmajā "Crystal Palace" šīs sezonas spēlē, kad būs jāspēkojas pret "Everton".

Kopumā Keihils "Chelsea" komandā aizvadīja 191 spēli, kurās izcēlās ar 13 vārtu guvumiem. Tikmēr aizvadītajā sezonā viņš kopumā piedalījās astoņos mačos ar rezultativitāti neizceļoties.