foto: AP/Scanpix
Hokejists Bučeņevičs paraksta divu gadu līgumu ar "Rangers"
Krievijas hokejists Pāvels Bučņevičs
Hokejs
2019. gada 27. jūlijs, 14:47

Hokejists Bučeņevičs paraksta divu gadu līgumu ar "Rangers"

Jauns.lv / LETA

Krievijas hokejists Pāvels Bučņevičs izvairījās no gaidāmās arbitrāžas tiesas sēdes, jo parakstīja divu gadu līgumu ar savu līdzšinējo Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Ņujorkas "Rangers".

Spēlētājs pēc aizvadītās sezonas bija ierobežoti brīvais aģents, bet šajā vasarā viņa plānos bija arbitrāžas tiesas sēde, kurā viņš piedalītos, jo nebija apmierināts ar kluba piedāvāto atalgojumu. Šīs problēmas nu jau vairs nav aktuālas, jo pērn 21 vārtu guvušais uzbrucējs ticis pie divu gadu līguma, katrā no tiem nopelnot 3,25 miljonus ASV dolārus (2,9 miljonus eiro).

Aizvadītajā sezonā spēlētājs 64 spēlēs iekrāja 38 rezultativitātes punktus, gūstot 21 vārtus, kas bija viņa labākais sniegums līdzšinējā karjerā.

Spēlētājs NHL draftā tika izraudzīts 2013.gadā, bet kopš tā laika viņš līgā aizvadījis 179 regulārā čempionāta spēles, kurās izcēlies ar 101 rezultativitātes punktu (43+58). Tikmēr piecās izslēgšanas spēlēs viņa rēķinā viena piespēle.

Tikmēr Krievijas izlasē viņš spēlējis vienā pasaules čempionātā, bet U-20 vecuma valstsvienībā viņš 2014. un 2015.gadā izcīnīja pa vienai godalgai - bronzas un sudraba.