foto: AFP/Scanpix
Bijusī NBA zvaigzne Bibijs apsūdzēts par uzmākšanos skolotājai
Maiks Bibijs basketbolista gaitas noslēdza 2012. gadā, bet vidēji mačā viņš karjeras laikā guva 14,7 punktus un atdeva 5,5 rezultatīvas piespēles.
Sporta zvaigznes
2019. gada 27. februāris, 11:05

Bijusī NBA zvaigzne Bibijs apsūdzēts par uzmākšanos skolotājai

Jauns.lv / LETA

Bijusī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Maiks Bibijs apsūdzēts par uzmākšanos skolotājai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēdējos gadus 40 gadus vecais Bibijs strādājis Arizonas štata pilsētas Fīniksas vidusskolā "Shadow Mountain", bet 2017. gada februārī viņš savā automašīnā skolas autostāvvietā ievilcis vienu no skolotājām un uzmācies viņai, pret viņu berzējot savus dzimumorgānus.

Abi pēc tam tikušies nākamajā dienā, kur skolotāja teikusi, ka Bibijs pāršāvis pār strīpu, tomēr bijušais basketbolists taisnojies, ka bijis iedzēris, un labprāt ar viņu dotos uz randiņu. Tā vietā skolotāja mudinājusi kādreizējo NBA zvaigzni turēties pa gabalu no viņas un solījusies par šo atgadījumu nevienam neko neteikt.

Tomēr tagad šī informācija nākusi gaismā.

Bibijs un viņa pārstāvji šo informāciju noliedz, bet policija ir sākusi izmeklēšanu.

Vēl tikai šomēnes Bibijs savu vidusskolas komandu aizveda līdz ceturtajam štata čempiontitulam pēc kārtas. Šajā skolā viņš pats mācījās un spēlēja divus gadus pirms savas NBA debijas. Izmeklēšanas dēļ viņš šobrīd no trenera lomas ir atstādināts.

Bibijs savas NBA karjeras laikā pārstāvēja Vankūveras "Grizzlies", Sakramento "Kings", Atlantas "Hawks", Vašingtonas "Wizards", Maiami "Heat" un Ņujorkas "Knicks" komandas. Basketbolista gaitas viņš noslēdza 2012.gadā, bet vidēji mačā viņš guva 14,7 punktus un atdeva 5,5 rezultatīvas piespēles.