foto: ITAR-TASS/Scanpix
VIDEO: Putins sola neraudāt kā meitene: pat ar naga traumu viņš iemet 7 ripas hokeja spēlē
Vladimirs Putins dodas uz ledus pat ar savainojumu.
Hokejs
2019. gada 19. februāris, 11:32

VIDEO: Putins sola neraudāt kā meitene: pat ar naga traumu viņš iemet 7 ripas hokeja spēlē

Jauns.lv

Soču olimpiskajā arēnā "Shaiba" pagājušajā piektdienā aizvadīts varens hokeja treniņmačs, kurā ātrums nebūt neaizrāva. Draudzības mačā "Tigri" hokejisti sagrāva "Medvedi" vienību ar 16:1. Turklāt plecu pie pleca cīnījās divi titāni un hokeja fanātiķi Vladimirs Putins un Aleksandrs Lukašenko.

Šajā īpašajā amatieru hokeja mačā uz ledus devās Krievijas prezidents Vladimirs Putins (#11) un Baltkrievijas līderis Aleksandrs Lukašenko (#01). Šiem vīriem, protams, mačā tika pievērsta īpaša uzmanība un Putins ar to spoži tika galā, gūstot septiņus vārtus un pilnībā aizēnojot savu "mazo brāli" Lukašenko, kuram tikai viens precīzs raidījums. Jāteic gan, ka hokeja spēles ātrums un talanta pakāpe nešķita pārāk augsta un tā mazliet atgādināja pīles uz ledus.

Putins un Lukašenko uz Soču olimpiskās arēnas ledus

Soču olimpiskajā arēnā "Shaiba" pagājušajā piektdienā aizvadīts hokeja treniņmačs, kurā ātrums nebūt neaizrāva. Draudzības mačā "Tigri" hokejisti sagrāva "Medvedi" vienību ...

gallery icon

Pirms spēlēšanas Krievijas galva kārtīgi gatavojās, demonstrējot savu spēju atspiesties uz ledus, rūpīgi iesildīja muskuļus un saites. Turklāt tāda esot ierastā pirmsspēles rutīna atlētiskajam valsts līderim.

Atskats uz hokeja spēli:

Kādā mirklī, ievelkot elpu uz rezervistu soliņa, Putins sarunu biedriem parādīja, ka viņam savainots labās rokas zeltnesis, kas notika dienu iepriekš džudo treniņā. Vēlāk septiņus vārtus guvušais "tīģeru" kapteinis Krievijas džudo izlases ģenerālmenedžerim Ezio Gambam atklāja, ka viņam nav vien sasitums, bet atlauzts nags, kas gan nekādā veidā netraucēs doties uz ledus, jo "viņš taču nav meitene un raudāt nesākšot".

Putins nav meitene:

Interesanti, ka džudo treniņā Putins sparingoja ar šī sporta veida Krievijas čempionu Beslanu Mudranovu un amizanti, ka video apskatāmas tikai tās epizodes, kurās prezidents metā sāvu oponentu, lai gan cīņas sportā tā īsti nav pieņemts.

Putins savu vīrišķību apliecina regulāri un daudzu pasaules iedzīvotāju acīs ieguvis sava veida mačo tēlu, ko spilgti pierāda viņa statuss arī džudo cīņā - melnā josta un sporta meistara klase Krievijā savulaik tik populārajā sambo.

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

gallery icon

Putins ar džudo un sambo cīņām sācis nodarboties 12 gadu vecumā un ļoti raiti sasniedzis tik augstu meistarības līmeni, kā reti kurš pasaulē. Zīmīgi, ka arī hokeja spēlēs Krievijas prezidenta rezultativitāte ierasti sasniedz tādu līmeni, ka pat šī sporta veida leģendām mute paliek vaļā.

foto: ITAR-TASS/Scanpix
Vladimirs Putins dodas uz ledus pat ar savainojumu.