foto: AFP/Scanpix
Kerbere un Lange atzīti par Vācijas gada sportistiem; labākā komanda - hokeja izlase
Vācijas gada sportisti - Angelika Kerbere un Patriks Lange.
Citi sporta veidi
2018. gada 17. decembris, 17:33

Kerbere un Lange atzīti par Vācijas gada sportistiem; labākā komanda - hokeja izlase

Jauns.lv

Par Vācijas 2018. gada labākajiem sportistiem atzīta tenisiste Angelika Kerbere un triatlonists Patriks Lange, savukārt labākās komandas gods ticis Vācijas hokeja izlasei.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pašlaik 30 gadus vecā Kerbere šogad triumfēja Vimbldonas čempionātā un ir atgriezusies WTA ranga pirmajā desmitniekā, kur ieņem otro vietu.

Viņa par Vācijas gada sportisti tika atzīta arī 2016.gadā, kad izcīnīja divus "Grand Slam" titulus.

Kerbere balsojumā pārspēja treka riteņbraucēju Kristīnu Fogeli un divkārtējo olimpisko čempioni biatlonā Lauru Dālmeieri, kura par labāko tika atzīta pērn.

Tikmēr 32 gadus vecais Lange oktobrī kļuva par divkārtēju pasaules čempionu triatlonā. Viņš kļuva par pirmo triatlonistu, kurš Havaju "Ironman" distanci veica ātrāk par astoņām stundām.

Otrais balsojumā bija vēl viens triatlonists Jans Frodeno, kurš par labāko tika atzīts 2015.gadā, bet tālāk bija Phjončahanā divas zelta medaļas ziemeļu divcīņā izcīnījušais Ēriks Frencels un Eiropas čempions desmitcīņā Artūrs Abele.

Savukārt labākās komandas gods tika Phjončhanas olimpiskajās spēlēs sudrabu izcīnījušajai Vācijas hokeja izlasei. Otro vietu balsojumā guva daiļslidošanas duets Aļona Savčenko un Bruno Maso, kuri tika kronēti par olimpiskajiem čempioniem pāru slidojumos.

Vācijas sportisti Phjončhanas ziemas olimpiskajās spēlēs izcīnīja 14 zelta medaļas, bet nevienam no čempioniem neizdevās triumfēt šajās kategorijās.

Vācijas gada sportisti tiek noskaidroti mediju balsojumā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās