Slavenais Ronaldu izrāda jau piekto apakšveļas kolekciju. FOTO
„Katru sezonu mēs sākam ar baltu apakšbikšu pāri, ko izmantojam kā baltu audeklu,” kolekcijas tapšanas procesu raksturo futbolists Krištianu Ronaldu. „Tad pievienojam krāsu un dažādus stila elementus. Es izjūtu krāsu triepienus kā ļoti būtiskus, lai radītu drosmīgu un stilīgu dizainu. Ar šo kampaņu vēlējos parādīt procesu, tāpēc izmantojām manu ķermeni kā baltu audeklu.”
Sporta zvaigznes
2016. gada 17. februāris, 17:34

Slavenais Ronaldu izrāda jau piekto apakšveļas kolekciju. FOTO

Jauns.lv

Slavenajam portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu (31) jau piektā apakšveļas kolekcija. Līdzīgi kā iepriekšējās reizēs, savu veikumu sportists pats arī reklamē.

Šoreiz jaunākās apakšveļas kolekcijas izdošanu futbolists Krištianu Ronaldu atzīmējis ar savdabīgu fotosesiju. Tērpies baltās apakšbiksēs, Madrides „The Real” un Portugāles izlases spēlētājs ļāvies, lai viņu no galvas līdz pat kājām šķiež dažādām varavīksnes krāsām.

Jauno kolekciju sportists nodēvējis par „Colour Splash” jeb „Krāsu šļakatas”, kas lieliski izskaidro neparastās fotosesijas galveno domu. „Kampaņai iedvesmojāmies no tā, kā dizainējām šo kolekciju,” norādījis Ronaldu. „Bokseršorti ir mans iecienītākais stils. Katru sezonu mēs sākam ar baltu apakšbikšu pāri, ko izmantojam kā baltu audeklu. Tad pievienojam krāsu un dažādus stila elementus. Es izjūtu krāsu triepienus kā ļoti būtiskus, lai radītu drosmīgu un stilīgu dizainu. Ar šo kampaņu vēlējos parādīt procesu, tāpēc izmantojām manu ķermeni kā baltu audeklu. Bija ļoti jautri! Šī man bija pavisam jauna pieredze.”

„Mūsu ķermeņi ir kā balti audekli, un apakšveļa ir pati pirmā, ko uz tiem uzvelkam. Kāpēc gan nesākt dienu lieliski, piešķirot dzīvei nedaudz krāsas?!” – tā savu jaunāko veikumu raksturo Krištianu Ronaldu.

     

Kajsauns.lv / Foto: Vida Press