foto: Ekrānuzņēmums
Asprāši iesmej par Neimara pārspīlēto vārtīšanos un rada jautru VIDEO
Neimars kā boulinga bumbas.
Futbols
2018. gada 5. jūlijs, 10:50

Asprāši iesmej par Neimara pārspīlēto vārtīšanos un rada jautru VIDEO

Jauns.lv

Lai arī Neimars tiek uzskatīts par vienu no labākajiem futbolistiem pasaulē, brazīlietis ar sāpēs saviebtu seju regulāri laukumā krīt pat pie mazākā pretinieka pieskāriena. Viena no šādām Neimara izdarībām mačā ar Šveices izlasi jau kļuvusi par īstu interneta hitu.

Neimara pārspīlētā vārtīšanās Pasaules kausa turnīra laikā

Lai arī Neimars tiek uzskatīts par vienu no labākajiem futbolistiem pasaulē, brazīlietis ar sāpēs saviebtu seju regulāri laukumā krīt pat ...

gallery icon
52

Pašlaik Krievijā norisinās Pasaules kausa izcīņa futbolā, un tajā 1/4 finālā iekļuvusi arī Brazīlija. Neimars šajā turnīrā guvis divus vārtus, bet vairāk viņš mediju publikācijās izcēlies tieši ar savu pārspīlēto krišanu un vārtīšanos pa zemi.

foto: Ekrānuzņēmums
Neimars kā boulinga bumbas.

Neimara regulārie un uzspēlētie kritieni jeb tā dēvētā niršana jau kļuvuši par apsmiekla objektu internetā.

Īstu Neimara hitu radījis "YouTube" HeilRJ futbola konts, kur brazīlietis ar savu vārtīšanos iejūtas visdažādākajās lomās. Te viņš ir boulinga bumba, te futbola bumba un visbeidzot nokļūst zirnekļa upura lomā.

foto: AFP/Scanpix/LETA
Neimara pārspīlētais kritiens mačā ar Šveices izlasi jau kļuvusi par īstu interneta hitu.

Pasaules kausa ceturtdaļfinālā bez Brazīlijas un Beļģijas savā starpā tiksies arī Urugvaja un Francija, Krievija un Horvātija, Zviedrija un Anglija.

Pasaules kauss noslēgsies 15.jūlijā.

2017. gadā būdams vēl  kā "Barcelona" spēlētājs, Neimars arī piedzīvoja nelielu apkaunojumu, kad treniņā sapinās bumbā un nokrita uz dibena, izraisot apkārtējo skatītāju smieklus.

 Reizēm triki nesanāk pat labākajiem pasaules futbolistiem.