foto: AP
"Knicks" ģenerālmenedžeris: aptuvenais Porziņģa atgriešanās laiks būs zināms augustā beigās
Kristaps Porziņģis.
Basketbols
2018. gada 16. maijs, 21:19

"Knicks" ģenerālmenedžeris: aptuvenais Porziņģa atgriešanās laiks būs zināms augustā beigās

LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" ģenerālmenedžeris Skots Perijs apgalvo, ka aptuvenais laiks, kad latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis atgriezīsies laukumā, varētu būt zināms vasaras beigās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Nedomāju, ka šobrīd var noteikt precīzu Porziņģa atgriešanās laiku," medijam "Newsday.com" stāstīja Perijs. "Esam runājuši ar daudziem ārstiem un viņi nevar konkretizēt laiku, kad tas notiks. To labāk būs novērtēt 6-7 mēnešus pēc operācijas."

Porziņģis ceļgala krustenisko saišu operāciju pārcieta februāra sākumā un tādējādi pēc Perija teiktā var secināt, ka precīzāks Latvijas izlases basketbola atgriešanās laiks būs nosakāms augusta beigās.

Ņujorkas komandas zvaigznei Porziņģim februāra spēlē pret Milvoki "Bucks" plīsa ceļgala krusteniskās saites, kas viņam liedza aizvadīt atlikušo sezonu un, visticamāk, arī daļu no nākamās.

Ņujorkas komandas īpašnieks Džeimss Doulans iepriekš izteicās, ka savainojuma dēļ Porziņģim, iespējams, varētu nākties izlaist visu nākamo sezonu. Šādu pašu viedokli pauda arī "Knicks" leģenda Volts Freizers.

Porziņģis, kurš aizvadīja vien nedaudz vairāk kā pusi sezonas jeb 48 spēles, bija rezultatīvākais komandas spēlētājs ar vidēji 22,7 gūtajiem punktiem. Viņš bija arī otrs labākais cīņā par atlēkušajām bumbām, vidēji mačā sakrājot 6,6 bumbas zem groziem. Tāpat viņš ar 2,4 bloķētājiem metieniem bija labākais komandā šajā rādītājā.