foto: AP/Scanpix/LETA
Otavas "Senators" pēc aizvadītas vājās NHL sezonas neatlaidīs treneri Bušēru
Bušērs saglabās darbu pēc aizvadītās sezonas, kurā "Senators" uzvarēja tikai 28 no 82 spēlēm.
Hokejs
2018. gada 2. maijs, 18:11

Otavas "Senators" pēc aizvadītas vājās NHL sezonas neatlaidīs treneri Bušēru

LETA

Neraugoties uz vāji aizvadīto Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonu, Otavas "Senators" neatlaidīs galveno treneri Gī Bušēru, otrdien paziņoja Kanādas galvaspilsētas kluba ģenerālmenedžeris Pjērs Dorions.

Uzstājoties vietējā radio, Dorions sacīja, ka Bušērs saglabās darbu pēc aizvadītās sezonas, kurā "Senators" uzvarēja tikai 28 no 82 spēlēm un pēc gūtajiem punktiem pārspēja tikai latvieša Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres".

"Mums bija patiešām produktīva un pozitīva saruna," sacīja Dorions. "Mēs ieteicām vadībai kā varam kļūt labāki jomās, kurās jāmainās. Viņi piedāvāja plānu, un esam apmierināti ar virzienu, kādā vajadzētu iet treneriem."

Vēl pagājušajā sezonā "Senators" tikai izšķirošās septītās Austrumu konferences finālspēles otrajā papildlaikā piekāpās vēlākajiem Stenlija kausa ieguvējiem Pitsburgas "Penguins".

"Turpināsim pagājušajā sezonā iesākto un jaunajā sezonā būs lieli uzlabojumi," solīja Dorions. "Mēs esam slidotāju komanda. Vajadzīgi treniņi. Domāju, ka ātrums bija Gī Bušēra mantra kopš viņa ierašanās. Lai varētu asi un, cik vien iespējams, ātrā tempā spēlēt, vajadzēs trenēties."

Pēdējās divās sezonās 46 gadus vecā Bušēra vadībā komanda uzvarējusi 72 spēlēs un zaudējusi 92 mačos. Skaitot Tampabejas "Lightning" pavadīto laiku no 2010. līdz 2013.gadam, Bušēram NHL ir 169 uzvaras un 191 zaudējums.