foto: Reuters/Scanpix/LETA
Latvijas bērnu izskriešana uz laukuma nobāl. Vīrietis spēles laikā nobučo Ronaldu
Krištianu Ronaldu ar futbola līdzjutēju, kurš laikam visu dzīvi bija vēlējies nobučot portugāļu superzvaigzni.
Futbols
2018. gada 28. marts, 05:50

Latvijas bērnu izskriešana uz laukuma nobāl. Vīrietis spēles laikā nobučo Ronaldu

Jauns.lv

Šveices pilsētā Ženēvā pirmdien notikušajā pārbaudes spēlē starp Nīderlandes un Portugāles futbola izlasēm spēle uz brīdi tika pārtraukta, jo laukumā bija izskrējuši vairāki cilvēki, no kuriem viens pat paguva nobučot šā mača slavenāko dalībnieku Krištianu Ronaldu.

Krištianu Ronaldu piedzīvojumiem bagātā spēle pret Nīderlandi

Šveices pilsētā Ženēvā pirmdien notikušajā pārbaudes spēlē starp Nīderlandes un Portugāles futbola izlasēm spēle uz brīdi tika pārtraukta, jo laukumā ...

gallery icon
25

Šveicē aizvadītajā pārbaudes spēlē laukumā izskrēja trīs vīrieši: pirmais paguva portugāļu superzvaigni noglāstīt nobučot un nobildēties, otrajam izdevās Ronaldu apskaut un nobildēties, kamēr trešajam nedaudz pietrūka, lai apmānītu apsargus un pagūtu tikt līdz elkam. Vēlāk gan spēlē bija vēl daži mēģinājumi tikt pie Krištianu Ronaldu, lai varētu nobildēties ar futbola leģendu.

Jādomā, ka mača rīkotājiem par incidentu nāksies šķirties no prāvas naudassummas.

Pati spēle Portugālei un Ronaldu bija pagalam neveiksmīga, jo tika piedzīvots zaudējums ar 0:3.

Jauns.lv jau ziņoja, ka pērn jūnijā Rīgā viesojās Portugāles futbola izlase ar Ronaldu priekšgalā un pārliecinoši apspēlēja mūsu futbolistus ar 3:0. Arī šajā spēlē laukumā izskrēja vairāki bērni, turklāt puisis vārdā Olivers pat paguva apskaut savu elku. Par šo incidentu Latvijas futbola federācijai tika piespriesta nepilnus 10 000 eiro liela soda nauda, kuru tika mēģināts piedzīt no bērnu vecākiem.

Latvija pret Portugāli Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē futbolā

gallery icon
80

Kā sociālajos tīklos vēstīja puiša mamma Evita, zēna vārds ir Olivers un viņš jau iepriekš, būdams Barselonā, ir vēlējies izskriet laukumā spēles laikā pie saviem futbola elkiem, tomēr tur apsargi bijuši daudz modrāki un neko tādu nav pieļāvuši. Savukārt pati mamma ir lepna par savu dēla drosmi un to, ka viņš nav nobijies piepildīt savu dzīves sapni.

Desmitiem jauno futbola fanu pie viesnīcas gaida savus elkus - Portugāles izlasi

Desmitiem jauno futbola fanu pie viesīcas pieczvaigžņu viensīcas "Radisson Blu Rīdzene" ceturtdien pacietīgi gaidīja savus elkus - Portgāles futbola izlasi, ...

gallery icon
87