foto: Reuters/Scanpix/LETA
Girgensonam un "Sabres" piektais zaudējums pēc kārtas
Zemgus Girgensons pie rezultativitātes punktiem nav ticis jau 12 spēles pēc kārtas.
Hokejs
2017. gada 19. novembris, 10:55

Girgensonam un "Sabres" piektais zaudējums pēc kārtas

LETA

Piekto zaudējumu pēc kārtas sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta ietvaros piedzīvoja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Sabres" sestdien savā laukumā ar 1:3 (0:0, 0:1, 1:2) piekāpās Karolīnas "Hurricanes" hokejistiem.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja deviņas minūtes un 31 sekundi, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet pielietoja divus spēka paņēmienus un bloķēja divus metienus. Tāpat latvietis nopelnīja divas soda minūtes par spēles laika vilcināšanu un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šī mača rezultātu 35.minūtē atklāja "Hurricanes" uzbrucējs Džastins Viljamss, bet trešā perioda vidū Evanders Keins panāca izlīdzinājumu. Ilgi šāds rezultāts gan nebija, jo 56.minūtē Sebastjans Aho no jauna vadībā izvirzīja viesus, bet punktu mačam 41 sekundi pirms tā beigām pielika Jūakims Nūrdstrems.

Girgensons ar rezultativitāti nav izcēlies jau 12 spēlēs pēc kārtas. Viņš šosezon 17 mačos atzīmējies ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī neitrālu lietderības koeficientu.

Nākamo maču "Sabres" pirmdien aizvadīs pret Kolumbusas "Blue Jackets", kas no Amerikas Hokeja līgas (AHL) izsaukusi talantīgo latviešu vārtsargu Matīsu Edmundu Kivlenieku, tomēr nav izslēgts, ka viņš jau drīzumā varētu tikt nosūtīts atpakaļ.

Bufalo vienība ar 14 punktiem 20 spēlēs ieņem pēdējo, 16.vietu Austrumu konferencē.