Briseles spridzinātāja brālis kļūst par Eiropas čempionu taekvondo
Murads Lāšravi ieguvis zelta medaļu Eiropas čempionātā taekvondo.
Citi sporta veidi

Briseles spridzinātāja brālis kļūst par Eiropas čempionu taekvondo

Jauns.lv

Briseles lidostas spridzinātāja jaunākais brālis, beļģis Murads Lāšravi ceturtdienas vakarā ieguvis zelta medaļu Eiropas čempionātā taekvondo.

Briseles spridzinātāja brālis kļūst par Eiropas če...

Nadžima Lāšravi brālis Murads Lāšravi finālā svara kategorijā līdz 54 kg uzvarēja spāni Hesusu Tortozu ar 6:3 Šveices pilsētā Montrē notikušajās sacensībās.

2015. gada vasaras universiādes vicečempions, 21 gadu vecais sportists ir kvalificējies arī Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm.

24 gadus vecais Nadžims Lāšravi bija viens no diviem spridzinātājiem pašnāvniekiem, kas 22. martā sarīkoja terora aktu Briseles lidostā. Vēl viens uzspridzinājās metro. Abos uzbrukumos bojā gāja 32 cilvēki.

Prokuratūra saista Nadžimu Lāšravi arī ar dalību novembra uzbrukumos Parīzē, kuros gāja bojā 130 cilvēki.

Briseles spridzinātāja Nadžima Lākrauī jaunākais brālis Murads ir Beļģijā zināms sportists, teikvondo izlases dalībnieks. Viņš pēc teroraktiem sarīkoja preses konferenci, kurā atklāj: ģimenei pēdējos gados nav bijis nekādu kontaktu ar Nadžimu.

Briseles terorista brālis - Beļģijas taekvondo medaļnieks

Briseles spridzinātāja Nadžima Lākrauī jaunākais brālis Murads ir Beļģijā zināms sportists, taekvondo izlases dalībnieks. Viņš pēc teroraktiem sarīkoja preses konferenci, ...


BNS/Foto: AFP/Scanpix/LETA