Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Fani sašutuši: no jaunajām formulām aizvākts uzraksts "Turpini cīnīties, Mihael!"
foto: Vida Press
Šāda uzraksta uz jaunajām "Mercedes" formulām vairs nav.
Sporta zvaigznes

Fani sašutuši: no jaunajām formulām aizvākts uzraksts "Turpini cīnīties, Mihael!"

Kasjauns.lv

"Keep fighting, Michael" jeb vēlējums Mihaelam Šūmaheram nepadoties ceļā uz atveseļošanos ir frāze, kas "Mercedes" formulas rotāja kopš 2014. gada. Jaunajās, nule demonstrētajās formulās tā vairs nav, un F-1 fani par šo faktu pauž izbrīnu, vēsta Autoweek.com.

Fani sašutuši: no jaunajām formulām aizvākts uzrak...

Uz jaunajām formulām šī uzsaukuma vairs nav, norādījuši fani, kuri seko līdzi visiem jaunumiem F-1. Fanu sašutums licis "Mercedes" komandas vadībai sniegt paskaidrojumus, kāpēc uzsaukums pazudis.

Kā zināms, septiņkārtējais F-1 čempions kopš 2013.gada decembra negadījuma Alpu kalnos tā arī nav atguvies un visus šos gadus ārstējas savās mājās Šveicē, kur ap viņu ik dienas ir ārstu komanda 13 speciālistu sastāvā. Par atveseļošanos ziņas ir mainīgas un dažkārt pat klaji melīgas; Šūmahera ģimene oficiāli nekomentē nedz vēstis par to, ka viņš jau staigājot, nedz to, ka izmaiņu nav un Mihaels joprojām ir gulošs gultā. 

Īpašums Šveicē, kur mājās ārstējas Mihaels Šūmahers

Šūmahera sieva Korīna, pārdodot vairākus īpašumus, iegādājusies medicīnas aparatūras 16 miljonu (!) vērtībā, kas nodrošina vīram visu vajadzīgo aprūpi mājās ...

Frāze "Turpini cīnīties, Mihael" vairāk nekā 3 gadus bija redzama uz visām "Mercedes" sudrabpelēkajām formulām, taču uz jaunākajiem modeļiem - tiem, kas redzēti pirmssezonas testa braucienos - uzraksta vairs nav. Kā vācu izdevumam "Bild" paskaidroja komandas runasvīrs, tas nav tāpēc, ka F-1 lielā ģimene atmetusi cerības, ka Šūmahers jelkad varētu izveseļoties, bet gan tālab, ka kopā ar sportista ģimeni nolemts "Keep fighting" saukli pārvērst plašākā kustībā. 

"Mēs uzrakstu noņēmām, lai atbrīvotu vietu jaunam," sacīja "Mercedes" pārstāvis. Tikšot izveidots īpašs fonds, kas nodarbosies ar dažādām aktivitātēm, liekot cilvēkiem noticēt savām spējam cīņā - lai vai kāda nelaime būtu piemeklējusi. Aktivitātēs solījusies iesaistīties arī Mihaela Šūmahera ģimene.

Jaunais sauklis uz "Mercedes" formulām būs gluži tāds pats, tikai bez Mihaela vārda. Šūmahera fani tviterī gan norāda, ka Mihaela vārda noņemšana no formulām ir ļoti sarūgtinošs solis.

Tuvinieki un fani lūdz par Mihaela Šūmahera atmošanos no komas

Tuvinieki un fani lūdz par Mihaela Šūmahera atmošanos no komas