Vai Jaroslavļa izkonkurēs Rīgas „Dinamo” pirmsspēļu šovus?
Hokejs
2009. gada 20. aprīlis, 14:22

Vai Jaroslavļa izkonkurēs Rīgas „Dinamo” pirmsspēļu šovus?

Jauns.lv

Rīgas „Dinamo” pirmspēļu šovu veidotājs Olafs Saulriets pieļauj iespēju, ka nākamsezona varētu strādāt kāda cita KHL kluba interesēs

­

O. Saulriets izveidojis Latvijā pirmo sporta mārketinga un producēšanas aģentūru „Passport”. Viens no šādas rīcības iemesliem — sezonai un līgumattiecībām beidzoties, nav skaidrs, vai to cilvēku, kuri „Arēnā Rīga” gatavoja „Dinamo” pirmsspēļu šovus,  pakalpojumi būs nepieciešami arī turpmāk? Ja piedāvājums tiks izteikts, O. Saulriets ir gatavs jaunajā sezonā atkal sadarboties ar „Dinamo”.

­

Paredzēts, ka jaunā aģentūra savus pakalpojumus sniegs gan pašmāju, gan ārvalstu sporta interesentiem. Tajā darbosies bijušie Rīgas „Dinamo” darbinieki, kuri „”Arēnā Rīga” piedalījās pirmsspēļu šovu organizēšanā. Jau sāktas sarunas ar vairāku Latvijas sporta federāciju un sporta veidu pārstāvjiem. „Pagaidām, kamēr nav panākta konkrēta vienošanās, sporta veidus nesaukšu, taču interese ir visai liela,” portālam kasjauns.lv atzina O. Saulriets.

Par Rīgas „Dinamo” pirmsspēļu pasākumiem, veltot tiem spožus epitetus, jau sezonas gaitā ļoti lielu interesi izrādīja gan Krievijas masu mediji, gan arī līgas vadība un citu KHL klubu amatpersonas.  Rīgas „Dinamo” personāls Kontinentālajā hokeja līgā izpelnījās NHL tradīciju ieviesēja slavu.

O. Saulriets nenoliedz, ka jaunajā sezonā viņa šovu veidošanas komanda varētu darboties arī kādas citas KHL komandas interesēs. „No visiem klubiem, kas spēlēja Rīgā, dzirdējām vislabākās atsauksmes. Par mūsu pakalpojumiem interesējās vairāki klubi, taču viskonkrētāk — šī gada KHL izslēgšanas spēļu finālkomandas Jaroslavļas „Lokomotiv” pārstāvji, tiesa gan, vienošanās vēl nav panākta,” atzīst O. Saulriets


Aivars Pastalnieks /Foto: dinamoriga.lv, lokomotiv.ru