Hokejs
2009. gada 16. septembris, 19:12

Autokatastrofā bojā gājuši Gruzijas un Armērnijas hokeja federāciju pārstāvji

Jauns.lv

Ceļu satiksmes negadījumā Turcijā bojā gājis Armēnijas Hokeja federācijas prezidents Karens Kačatrjans, kā arī Gruzijas Hokeja federācijas viceprezidents Deniss Davidovs un ģenerālsekretārs Laša Cagarešvili, vēsta Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) mājaslapa internetā.

Automašīna, kurā atradās minētās amatpersonas, bija ceļā uz Turcijas pilsētas Stambulas uz starptautisko lidostu, no kuras abu valstu delegācijas plānoja doties uz Tunisijas galvaspilsētu Tunisu, lai apmeklētu IIHF kongresu.

300 kilometrus no Turcijas un Armēnijas robežas, netālu no Erzindžanas pilsētas, vieglā automašīna, kurā kopumā atradās seši cilvēki, sadūrās ar pasažieru autobusu, kā dēļ no gūtajām traumām bojā gāja gan automašīnas vadītājs, gan visi tās pasažieri.

Transporta līdzeklī negadījuma brīdī atradās arī Hačatrjana sieva Gajana Harutjunjana un dēls Levons Hačatrjans, kā arī Cagarešvili sieva Teo Berdzenišvili.

"Šīs šausminošās ziņas saņēmām padomes tikšanās laikā Tunisā," sacīja IIHF prezidents Renē Fāzels. "Mēs visi esam šokēti un pilnībā satriekti. Vēlamies izteikt līdzjūtību bojā gājušo tuviniekiem. IIHF ģimene ir sērās."

LETA