Futbols
2009. gada 12. oktobris, 21:14

Bites pārtrauc Pasaules kausa kvalifikācijas spēli futbolā

Jauns.lv

Bites pagājušajā nedēļas nogalē uz sešām minūtēm pārtraukušas Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēli starp Meksikas un Salvadoras valstsvienībām.

Spēles trešajā minūtē bišu bars izlidojis laukumā un nav atstājis Salvadoras valstsvienības vārtu apkārtni. Lai nelūgtos ciemiņus izgaiņātu, stadiona darbiniekiem bija nepieciešamas sešas minūtes. Bišu izgaiņāšanai tika pielietotas pat ugunsdzēšamās putas.

Sestdien notikušajā spēlē Meksika svinēja uzvaru ar 4:1 un kvalificējās finālturnīram.

Ziemeļu un Centrālās Amerikas un Karību zonas (CONCACAF) turnīra kopvērtējumā kārtu pirms sacensību beigām ASV ir 19 punkti, bet Meksika tikusi pie 18 punktiem deviņās spēlēs, un abas vienības jau garantējušas sev vietu Pasaules kausa izcīņā. Trešo vietu ar 15 punktiem pašlaik ieņem Kostarika, kas pēdējā mačā izbraukumā tiksies ar ASV, bet Hondurasa, kas pēdējā mačā viesosies pie Salvadoras, tikusi pie 13 punktiem. Finālturnīram automātiski kvalificēsies trīs spēcīgākās vienības, bet ceturtajā vietā palikusī komanda divās pārspēlēs spēkosies ar Dienvidamerikas zonas piekto spēcīgāko vienību.

Atlases cikls noslēgsies trešdien.

LETA