Bērziņš un Bukarts nosūtīti uz fārmklubu
Hokejs
2009. gada 14. oktobris, 12:01

Bērziņš un Bukarts nosūtīti uz fārmklubu

Jauns.lv

Rīgas „Dinamo” uzbrucēji Roberts Bukarts un Armands Bērziņš uz „Dinamo juniors” nosūtīti, ar mērķi pastiprināt fārmkluba sastāvu, informēja KHL kluba preses dienesta vadītājs Jānis Stepītis.

Tā kā plecu savainojis „Dinamo juniora” uzbrucējs Toms Hartmanis, komandai bija nepieciešams papildinājums. Nosūtīšana uz fārmklubu Bukartam nekādā gadījumā nav uzskatāma par sodu, paskaidroja Stepītis. Arī Bērziņa atgriešanās fārmkluba sastāvā vairāk esot saistīta ar nepieciešamību stiprināt „Dinamo juniora” uzbrukumu. Nekādas citas izmaiņas komandu sastāvos šobrīd nav paredzētas, piebilda Stepītis. Rīgas „Dinamo” spēlētājiem trešdien ir pēdējā no divām atpūtas dienām pēc atgriežanās no izbraukuma spēļu sērijas Krievijā. Svētdien „Dinamo” hokejisti „Arēnā Rīga” uzņems Habarovskas „Amur”.

Kā iepriekš plānots, A/S „Dinamo Rīga” valde individuālās sarunās ar Rīgas „Dinamo” treneriem un hokejistiem apspriež iespējas uzlabot komandas sniegumu, stāstīja Stepītis. Nekādas lielas kopsapulces nav plānotas, un galvenais uzdevums sarunās ir veicināt rezultātu uzlabošanos. Ar 14 spēlēs gūtiem 13 punktiem "Dinamo" ir pēdējā 12. vietā KHL Rietumu konferencē.

„Dinamo juniors” ir devies izbraukumā uz spēlēm Baltkrievijas atklātajā čempionātā. Trešdien „Dinamo juniors” tiksies ar HK „Brest”, bet piektdien paredzēta spēle ar Grodņas „Neman”.

BNS/Foto: LETA