Basketbols

Losandželosā spēles laikā izlaupa Telavivas "Maccabi" basketbolistu ģērbtuves

Jauns.lv

Izbraukuma spēļu turneja ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandām ceturtdien ar nepatīkamu pārsteigumu beidzās Izraēlas klubam Telavivas "Maccabi Elite", kas spēles laikā Losandželosā kļuva par zādzības upuriem.

Losandželosā spēles laikā izlaupa Telavivas "Macca...

Kā ziņo vietējais laikraksts "Los Angeles Times", mača laikā, kurā "Maccabi Elite" basketbolisti slavenajā "Staples Center" arēnā ar 96:108 piekāpās NBA klubam Losandželosas "Clippers", nezināmi ļaundari ielauzās Izraēlas komandas ģērbtuvēs, nozogot gan skapīšos atstātās sportistu personīgās mantas, gan viņu naudu. "Staples Center" arēnas preses sekretārs Maikls Rots, kā arī vietējā policijas iecirkņa preses dienests komentārus par notikušo incidentu pagaidām nesniedz.

Šī bija otrā no divām paredzētajām Telavivas komandas izbraukuma pārbaudes spēlēm pret NBA komandām. Pirmo maču "Maccabi Elite" aizvadīja svētdien, ar rezultātu 91:106 zaudējot Ņujorkas "Knicks" vienībai. Šis mačs uz astoņām minūtēm tika pārtraukts, kad par tiesnešu lēmumu kritizēšanu no laukuma tika noraidīts Izraēlas kluba galvenais treneris Pini Geršons.

LETA