Daugaviņam vārti, komanda zaudē
Hokejs
2009. gada 28. novembris, 14:55

Daugaviņam vārti, komanda zaudē

Jauns.lv

AHL spēlē vārtus otrajā mačā pēc kārtas guva latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, tomēr Binghemptonas "Senators" komanda ar 4:5 (1:0, 3:1, 0:4) izbraukumā zaudēja Toronto "Marlies".

Daugaviņš vārtus guva otrās trešdaļas desmitajā minūtē, kad rezultāts pēc viņa precīzā metiena kļuva 3:0. Latvietis kopumā izdarīja trīs metienus pa vārtiem un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Daugaviņš šīs sezonas 22 aizvadītajās spēlēs ir guvis septiņus vārtus un izdarījis arī trīs rezultatīvas piespēles.

Citā mačā uzvaru izcīnīja Latvijas izlases uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Norfolkas "Admirals" komanda, kas savā laukumā ar 4:3 (1:2, 0:0, 2:1, 1:0) pagarinājumā pieveica Olbanī "River Rats" klubu. Šajā mačā Karsums rezultativitātes punktus neguva, bet nopelnīja divas soda minūtes, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr zaudējumu piedzīvoja latviešu aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čikāgas "Wolves" vienība, kas ar 1:3 (1:1, 0:0, 0:2) savā laukumā atzina Ebotsfordas kluba "Heat" pārākumu. Kulda savainojuma dēļ šajā mačā nepiedalījās.

AHL Austrumu konferences kopvērtējumā klubs "Senators" ar 23 punktiem 22 spēles ieņem astoto vietu, "Admirals" komanda ar 23 punktiem atrodas desmitajā pozīcijā, bet "Wolves" hokejisti ar 23 punktiem ieņem desmito vietu Rietumu konferencē.

LETA/Foto: AFP