Miķelis Rēdlihs – KHL aizvadītās nedēļas labākais uzbrucējs
2009. gada 14. decembris, 14:52

Miķelis Rēdlihs – KHL aizvadītās nedēļas labākais uzbrucējs

Jauns.lv

Par kontinentālās hokeja līgas (KHL) pagājušās nedēļas labāko uzbrucēju atzīts Rīgas “Dinamo” hokejists Miķelis Rēdlihs, ziņo sacensību oficiālā mājaslapa.

“Dinamo” uzbrucējs pagājušajā nedēļā aizvadīja četrus mačus, no kuriem trijos palīdzēja rīdziniekiem uzvarēt pamatlaikā. Rēdlihs šajās spēlēs guva trīs vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, nopelnot sešus rezultativitātes punktus. Miķelim šajos mačos arī lielisks lietderības koeficients – (+7).

Iepriekš šajā sezonā par labāko uzbrucēju KHL ir ticis atzīts arī cits “dinamietis” Aleksandrs Ņiživijs, par labāko vārtsargu – Edgars Masaļskis. Arī labākā jaunā hokejista balvu vienā nedēļā ieguva Latvijas U-20 izlases līderis Roberts Bukarts.

Par labāko vārtsargu pagājušajā nedēļā atzīts Maskavas “Dinamo” spēlētājs Vitālijs Jeremejevs, kurš no četriem aizvadītajiem mačiem trijos nostāvēja “sausā”, un viņa neielaisto vārtu sērija ir sasniegusi jau 209 minūtes un 47 sekundes. Četros aizvadītajos mačos Jeremejevs atvairīja 98,3% sāncenšu metienu.

Par labāko aizsargu pagājušajā nedēļā KHL komisija atzina Vitāliju Atjušovu no Magņitogorskas “Metallurg”, kura klubs četros mačos izcīnīja trīs uzvaras, bet aizsargs viņiem palīdzēja ar vieniem gūtiem vārtiem un četrās rezultatīvām piespēlēm, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu – (+5).

Par labāko jauno hokejistu aizvadītajā nedēļā atzīts vēl viens Maskavas dinamietis – Aleksandrs Avcins, kurš guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu – (+3).

kasjauns.lv/Foto: LETA/Video:LTV7