Karsumam vārti un divas piespēles, Daugaviņam vārti un piespēle  savstarpējā spēlē
Mārtiņš Karsums, šķiet, ir samierinājies ar nokļūšanu AHL un pēdējos mačos demonstrē lielisku sniegumu, kas ļauj cerēt, ka nākotnē varētu notikt latviešu hokejista atgriešanās NHL.
Hokejs
2009. gada 20. decembris, 12:33

Karsumam vārti un divas piespēles, Daugaviņam vārti un piespēle savstarpējā spēlē

Jauns.lv

Lieliskas spēles aizvadīja AHL spēlējošie latvieši - spēlējot viens pret otru vārtus guva Mārtiņs Karsums un Kaspars Daugaviņš, savukārt Artūrs Kulda palīdzēja savai komandai ar rezultatīvu piespēli.

Norfolkā Mārtiņa Karsuma "Admirals" piekāpās cita Latvijas uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētai Binghemptonas "Senators" ar rezultātu 4:5. Karsums aizvadīja teicamu  maču - izdarot vienīgo metienu spēlē, guva vārtus (savai komandai pirmos) un atdeva divas rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu (+1). Daugaviņš uzvarētāju  rindās guva savas komandas otros vārtus, kā arī atdeva rezultatīvu piespēli, nopelnīdams pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Citā spēlē Aizsargs Artūrs Kulda palīdzēja savai Čikāgas "Wolves" mājās ar 4:2 apspēlēt Milvoki "Admirals". Kuldam divi metieni pa pretinieku vārtiem un rezultatīva piespēle trešo vārtu guvumā pēdējās trešdaļas piektajā minūtē.

kasjauns.lv/Foto: AFP