Hokejs
2009. gada 20. decembris, 21:19

U-18 hokejisti ar trešo piegājienu pieveic Baltkrievijas vienaudžus

Jauns.lv

Latvijas U-18 hokeja izlase svētdien trešajā pārbaudes spēlē Minskā ar rezultātu 5:4 (1:3, 1:0, 3:1) pārspēja Baltkrievijas vienaudžus, kasjauns.lv informēja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretāre Vita Ļebedeva.

Šajā mačā divus vārtus Latvijas U-18 izlases labā guva Kristiāns Pelšs, bet pa reizei precīzi bija Vladislavs Dudins, Juris Ziemiņš un Andis Brikainis.

Jau ziņots, ka abas komandas tikās arī iepriekšējās divas dienas. Sākotnēji Aleksandra Klinšova trenētā Latvijas U-18 komanda zaudēja pēcspēles metienu sērijā ar 3:4, bet pēc tam kapitulēja pretiniekiem ar 1:4.

Nākamā gada februārī Latvijas U-18 izlase piedalīsies starptautiskā turnīrā Austrijā, kur būs jāspēlē pret Francijas, Itālijas un Austrijas U-18 valstsvienībām.

Latvijas U-18 komanda šā gada aprīlī nopelnīja tiesības startēt 2010.gada pasaules čempionāta elites divīzijā. Šis turnīrs nākamā gada aprīlī risināsies Baltkrievijā un Latvijas izlases pretinieki apakšgrupā būs Krievijas, Somijas, Čehijas un Slovākijas vienaudži.

kasjauns.lv

Tēmas