Daugaviņam divas rezultatīvas piespēles, Kuldam +2, Karsums tukšā
Artūram Kuldam šobrīd ir otrs labākais lietderības koeficients visā AHL - (+21)
Hokejs
2010. gada 10. janvāris, 15:09

Daugaviņam divas rezultatīvas piespēles, Kuldam +2, Karsums tukšā

Jauns.lv

AHL spēlē divas rezultatīvas piespēles izpildīja latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, tomēr viņa Binhemtonas "Senators" savā laukumā ar 2:3 (0:0, 2:3, 0:0) piekāpās Lovelas "Devils".

Daugaviņš, kurš ar rezultatīvu piespēli izcēlās arī iepriekšējā mačā, šoreiz piedalījās "Senators" abos gūtajos vārtos. Vēl šajā mačā Daugaviņš izdarīja četrus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Šīs sezonas 36 aizvadītajās spēlēs Daugaviņš ir guvis 11 vārtus un izpildījis desmit rezultatīvas piespēles.

Citā mačā uzvaru izcīnīja latviešu aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čikāgas "Wolves" vienība, kas savā laukumā ar 3:1 (0:0, 1:0, 2:1) pieveica Peorijas "Rivermen". Šajā spēlē Kulda nopelnīja divas soda minūtes par rupjību un maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Tikmēr zaudējumu piedzīvoja uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Norfolkas "Admirals" vienība, kas savā laukumā ar 1:2 (0:2, 0:0, 1:0) piekāpās Sirakūzu "Crunch" komandai. Latvietis izdarīja sešus metienus pa vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

AHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Senators" komanda tikusi pie 36 punktiem 36 mačos, kas tai dod 11.vietu, bet "Admirals" ar 34 punktiem 39 mačos ieņem 13.vietu. Savukārt "Wolves" hokejisti ar 40 punktiem 37 spēlēs atrodas 11.pozīcijā AHL Rietumu konferencē.

LETA/Foto: AFP