Basketbols

Kambalam 20 punkti Krievijas čempionāta spēlē

Jauns.lv

Krievijas basketbola superlīgas spēlē 20 punktus guva latviešu basketbolists Kaspars Kambala, tomēr viņa pārstāvētā vienība Krasnojarskas "Jeņisej", kuru trenē Latvijas speciālists Ainars Bagatskis, savā laukumā ar 73:86 zaudēja Maskavas "Dinamo".

Kambalam 20 punkti Krievijas čempionāta spēlē...

Kambala laukumā pavadīja 23 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā realizēja sešus no deviņiem divpunktu metieniem, kā arī astoņus no desmit soda metieniem. Tāpat Kambala izcīnīja arī sešas atlēkušās bumbas, pieļāva divas kļūdas un laukumu atstāja piecu personīgo piezīmju dēļ.

Rezultatīvākais spēlētājs klubā "Jeņisej" bija Lionels Čalmerss, kurš guva 23 punktus. Savukārt Maskavas "Dinamo" labā 22 punktus guva Aleksejs Žukaņenko.

Pēc šīs mača čempionāta kopvērtējumā klubs "Jeņisej" ar divām uzvarām deviņās aizvadītajās spēlēs ieņem astoto vietu, bet Maskavas "Dinamo" ar četriem panākumiem atrodas sestajā pozīcijā.

Kā ziņots, Bagatskis februāra sākumā Latvijas Basketbola savienības (LBS) valdes sēdē tiks virzīts apstiprināšanai Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenā trenera amatam.

LETA