Hokejs
2010. gada 23. janvāris, 15:12

Daugaviņam vārti un piespēle, Kuldam kautiņš AHL mačos

Jauns.lv

Ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli AHL spēlē izcēlās latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, palīdzot Binghemptonas "Senators" mājās ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā pieveikt bijušo Oskara Bārtuļa klubu Adirondakas "Phantoms".

Daugaviņš guva vārtus mača 37.minūtē, kad pēc skaitliskā vairākuma izspēlēs "Senators" samazināja pretinieku pārsvaru no 0:2 līdz 1:2, savukārt spēles pēdējā minūtē viņš ar rezultatīvu piespēli sekmēja Binghemptonas kluba panākto izlīdzinājumu 3:3.

Šīs sezonas 38 spēlēs Daugaviņš, kuram šī bija pirmā AHL spēlē kopš atgriešanās no vienības pamatkluba Nacionālajā hokeja līgā Otavas "Senators", guvis 12 vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles.

Vēl vienā AHL čempionāta mačā septīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Artūra Kuldas pārstāvētā Čikāgas "Wolves", kas viesos ar rezultātu 6:3 (2:1, 2:0, 2:2) pārspēja Milvoki "Admirals". Kulda nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1, kā arī piecas soda minūtes par iesaistīšanos kautiņā.

AHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Senators" ar 40 punktiem 40 spēlēs ieņem 12.pozīciju, savukārt "Wolves" ar 52 punktiem 43 cīņās atrodas piektajā vietā Rietumos.

LETA