„Flyers” treneris Bārtulim vietu sastāvā pašlaik nesaskata
Hokejs

„Flyers” treneris Bārtulim vietu sastāvā pašlaik nesaskata

Jauns.lv

NHL kluba Filadelfijas "Flyers" treneris Pīters Laviolets pašlaik nesaskata vietu sastāvā Latvijas aizsargam Oskaram Bārtulim, taču situācija varot mainīties.

„Flyers” treneris Bārtulim vietu sastāvā pašlaik n...
Oskaram Bārtulim kādu laiku nāksies iztikt bez NHL hokeja.
Oskaram Bārtulim kādu laiku nāksies iztikt bez NHL hokeja.

Katra diena komandā rada izmaiņas savainojumu un spēlētāju snieguma dēļ, un tas neizslēdz iespēju Bārtulim atgriezties, uzskata Laviolets. "Tieši pašlaik viņam [Bārtulim] vietas [sastāvā] nav. Nešaubos, ka viņš grib šeit atgriezties," treneri citēja ASV avīze "The Philadelphia Inquirer".

Lavioletam pirms "Flyers" svētdienas spēles pret Toronto "Maple Leafs" bija jāizvēlas, vai iekļaut sastāvā pēc neliela savainojuma atlabušo Bārtuli, vai Raienu Parentu. Laviolets priekšroku deva Parentam, kurš izlaida 24 spēles pēc mugurkaula skriemeļa diska operācijas. Parentam ir nepieciešama spēļu prakse, lai atgūtu teicamu formu, paskaidroja treneris.

Bārtulis pēc Latvijas valstsvienības dalības Vankūveras olimpisko spēļu turnīrā atgriezās "Flyers" sastāvā, taču nevienā no nākamajām trijām spēlēm laukumā netika cirkšņa sastiepuma un vīrusu saslimšanas dēļ.

BNS/Foto: AFP