Madrides "Real" un AC "Milan" izstājas no čempionu līgas
Futbols
2010. gada 11. marts, 08:37

Madrides "Real" un AC "Milan" izstājas no čempionu līgas

Jauns.lv

UEFA Čempionu līgas turnīra futbolā ceturtdaļfinālā trešdien iekļuva Francijas klubs Lionas "Olympique" un Anglijas čempionvienība Mančestras "United", kas no turnīra izslēdza attiecīgi Spānijas vienību Madrides "Real" un "AC Milan" komandu no Itālijas.

Madrides "Real" pirmajā mačā izbraukumā piekāpās "Olympique" vienībai ar 0:1, bet atbildes mačā vadībā izvirzījās jau sestajā minūtē, kad rezultātu atklāja Krištianu Ronaldu. Pirmajā puslaikā "Real" vienībai bija nospiedošs pārsvars, tomēr vairāk precīzus sitienus tā nespēja izpildīt. Otrā puslaika spēles gaita izlīdzinājās, un tā vidū Miralems Pjaničs rezultātu izlīdzināja. Turpinājumā, lai kā "Real" komanda uzbruka, rezultāts vairs nemainījās un nākamajā kārtā iekļuva septiņkārtējā Francijas čempionvienība.

„Real” – „Olympique” interesantākie momenti – video:

Līdz ar to ambiciozais un zvaigžņotais Madrides klubs no UEFA Čempionu līgas turnīra tieši izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā izstājās jau sesto sezonu pēc kārtas.

Tikmēr "United" komanda bija ieguvusi pārsvaru jau pirms mača savā laukumā, jo pirmajā spēlē viņi izbraukumā uzvarēja ar 3:2. Arī otrajā spēlē rezultātu jau spēles 13.minūtē atklāja Veins Rūnijs, kas nozīmēja, ka "AC Milan" uzvarai divu spēļu summā nepieciešams iesist trīs vārtus. Tomēr viņiem neizdevās gūt kaut vienus - otrā puslaika sākumā Rūnijs rezultātu dubultoja, bet pēc tam pa vieniem vārtiem guva arī Džisans Parks un Darens Flečers.

Mačā Mančestras klubs uzvarēja ar 4:0, bet divu spēļu summā bija pārāks ar 7:2.

­

„United - „Milan” vārtu guvumi – video:

Par pirmajām turnīra ceturtdaļfinālistēm otrdien kļuva Vācijas vienība Minhenes "Bayern" un Anglijas komanda Londonas "Arsenal". "Bayern" divu spēļu summā pieveica Itālijas vienību Florences "Fiorentina", bet "Arsenal" pārspēja Portugāles klubu "Porto".

Pārējās četras UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēles tiks aizvadītas 16. un 17.martā.

LETA

­