Skrastiņam piespēle. „Stars” grauj zvaigžņotos „Sharks”
Kārlis Skrastiņš, kā ierasts, bija sekmīgs arī aizsardzībā.
Hokejs

Skrastiņam piespēle. „Stars” grauj zvaigžņotos „Sharks”

Jauns.lv

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kārlis Skrastiņš NHL spēlē izdarīja rezultatīvu piespēli, palīdzot Dalasas "Stars" ar 8:2 sagraut Rietumu konferences līderus Sanhosē "Sharks".

Skrastiņam piespēle. „Stars” grauj zvaigžņotos „Sh...

Pēc Skrastiņa piespēles vārtus otrā perioda sākumā guva Tobijs Petersons, tobrīd panākot 2:0 viesu komandas labā. Aizsargs spēlēja 22 minūtes, kuru laikā izdarīja arī divus spēka paņēmienus, pazaudēja vienu ripu un spēli beidza ar pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Kārlim Skrastiņam tā bija 11. rezultatīvā piespēle šosezon, tāpat Latvijas hokeja izlases aizsargs ir guvis arī divus vārtus.

"Stars" rindās izcēlās Brendens Morovs un Maiks Ribeiro, kuri katrs guva pa diviem vārtiem un izdarīja pa divām rezultatīvām piespēlēm. Pārējos trīs vārtus uzvarētājiem guva Breds Ričards, Brendons Sīgals un Stīvs Otss. Dalasiešu vārtos lielisku spēli aizvadīja Somijas izlases vārtsargs Kari Lehtonens, kurš atvairīja 45 no 47 metieniem. "Stars" treneris Marks Kraufords izcīnīja savu 500. uzvaru NHL trenera karjerā. Savuārt viesiem ar precīziem metieniem izcēlās Dens Boils un Devins Setoguči.

Spēles interesantākie momenti – video:

"Stars" pārtrauca trīs uzvaru sēriju, taču joprojām atpaliek no astotās vietas Rietumu konferencē, kas regulārā čempionāta beigās ļautu piedalīties Stenlija kausa izcīņā. "Stars" ar 73 punktiem ieņem 12. vietu, bet no astotajā vietā esošās Detroitas "Red Wings" viņus šķir septiņi punkti.

Citā spēlē Filadelfijas "Flyers" pēcspēles metienos viesos ar 3:4 zaudēja Našvilas "Predators". Zaudētāju rindās sastāvā joprojām netiek aizsargs Oskars Bārtulis, kurš kopš olimpiskajām spēlēm Filadelfijas komandā nav aizvadījis nevienu spēli. Uzvarētājiem ar precīziem metieniem izcēlās Stīvs Salivans, Martins Erats, kurš realizēja arī uzvaru nesošo pēcspēles „bullīti”, un Džareds Smitsons, savukārt viesiem savus 33. vārtus sezonā guva Džefs Kārters, pa reizei precīzi bija arī Simona Gaņjē un Krisa Pronžēra raidījumi.

Spēles interesantākie momenti – vide
kasjauns.lv/Foto: AFP