Bārtulis atgriežas ar zaudējumu, piekāpjas arī Skrastiņš
Atliek vien cerēt, ka Oskara Bārtuļa sniegums aizsardzībā būs pārliecinājis Pīteru Lavioletu par latviešu aizsarga piederību pie Filadelfijas kluba.
Hokejs

Bārtulis atgriežas ar zaudējumu, piekāpjas arī Skrastiņš

Jauns.lv

NHL kluba Filadelfijas "Flyers" sastāvā pēc 11 spēļu izlaišanas atgriezās latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, tomēr viņa klubs ar 1:3 (0:2, 0:0, 1:1) piekāpās Atlantas "Thrashers".

Bārtulis atgriežas ar zaudējumu, piekāpjas arī Skr...

­­Šajā mačā Bārtulis spēlēja 14 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā izdarīja trīs spēka paņēmienus, vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu (kas bija dalīts labākais rādītājs starp „Flyers” aizsargiem). Uzvarētājiem vārtus guva Rons Heinsijs, Tods Vaits un Ričs Peiverlijs, savukārt vienīgos vārtus mājiniekiem guva Maiks Ričards.

 

Spēles interesantākie momenti – video:

Bārtulis nebija spēlējis kopš februāra vidus, kad sākās pārtraukums, kas bija saistīts ar Vankūveras olimpiskajām spēlēm. No Olimpiādes viņš atgriezās nedaudz savainots, tāpēc nākamajos septiņos mačos nepiedalījās traumas dēļ, bet pēc tam treneris viņu vienkārši nelika sastāvā. Šajā mačā latvietis tika pieteikts Lukaša Krajičeka vietā, ziņo LETA.

Citā mačā zaudējumu pēcspēles metienu sērijā piedzīvoja cita latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa Dalasas "Stars", kas ar 2:3 (0:1, 1:1, 1:0, 0:0, 0:1) piekāpās Fīniksas "Coyotes".

 

Skrastiņš spēlēja 18 minūtes un 46 sekundes, šajā laikā bloķējot vienu pretinieku metienu, izdarot vienu metienu un spēli noslēdzot ar neitrālu koeficientu. Uzvarētājiem vārtus guva vairākumā guva Radims Vrbata un Petrs Purča, bet uzvaru nesošo pēcspēles „bullīti” realizēja Adrians Okoins, savukārt mājiniekiem precīzi metieni padevās Džeimijam Bennam un Luī Ēriksonam.

 

Spēles interesantākie momenti – video:

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Flyers" komanda ar 79 punktiem 72 spēlēs atkrita uz sesto vietu, bet "Stars" ar 76 punktiem atkrita uz Rietumu konferences 13. vietu.

kasjauns.lv/Foto: AFP