Hokejs
2010. gada 25. marts, 10:53

Kuldam un Daugaviņam zaudējumi AHL spēlēs

Jauns.lv

Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlēs trešdien zaudējumus piedzīvoja latviešu hokejistu Artūra Kuldas un Kaspara Daugaviņa pārstāvētās komandas.

Daugaviņa pārstāvētā Binhemtonas "Senators" komanda ar 2:5 (1:1, 1:2, 0:2) savā laukumā zaudēja Toronto "Marlies" vienībai. Latviešu uzbrucējs šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Savukārt Kuldas pārstāvētā Čikāgas "Wolves" komanda ar 2:4 (1:1, 0:1, 1:2) izbraukumā piekāpās Peorijas "Rivermen" hokejistiem. Latviešu aizsargs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latviešu aizsargs saglabāja līderpozīciju līgā pēc labākā lietderības koeficienta. Kopumā sezonā viņam tagad tas ir +45. Kuldas tuvākais sekotājs Pernels Karls Subans no Hemiltonas "Bulldogs" vienības ticis pie koeficienta +42. Subans šosezon aizvadījis par desmit mačiem vairāk nekā Kulda.

AHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Wolves" ar 96 punktiem 71 spēlē atrodas otrajā vietā, par septiņiem punktiem atpaliekot no līdervienības Hemiltonas "Bulldogs". Savukārt Austrumu konferences kopvērtējumā "Senators" komanda ar 70 punktiem 72 mačos ieņem 11.vietu.

LETA