Znaroka un Vītoliņa MVD cieš sagrāvi un nonāk soļa attālumā no zaudējuma sērijā
Zaudējums kādā no nākamajiem diviem mačiem Oļegam Znarokam un viņa palīgam Harijam Vītoliņam nozīmēs došanos uz Rīgu, lai turpinātu Latvijas hokeja izlases gatavošanos pasaules čempionātam.
2010. gada 7. aprīlis, 21:47

Znaroka un Vītoliņa MVD cieš sagrāvi un nonāk soļa attālumā no zaudējuma sērijā

Jauns.lv

Jaroslavļas "Lokomotiv" hokejisti viesos ar 4:0 uzvarēja Balašihas HK MVD, KHL Rietumu konferences finālsērijā izvirzoties vadībā ar 3:2.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vārtus uzvarētājiem guvan Aleksandrs Gaļimovs, Aleksandrs Gusjkovs, Aleksejs Mihnovs un Aleksandrs Kaļaņins, bet "sauso" spēli "Loko" vārtos aizvadīja gruzīnu izcelsmes krievu vārtsargs Georgijs Gelašvili.

Lai otro gadu pēc kārtas iekļūtu Gagarina kausa finālā, "Lokomotiv" jāuzvar vairs vienā spēlē, savukārt Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai MVD nākošais zaudējums nozīmēs sezonas beigas. Sērijas sestā spēle piektdien notiks Jaroslavļā, ziņo BNS.

"Lokomotiv" Gagarina kausa finālā pērn spēlēja ar Kazaņas "Ak Bars", kas ir ļoti tuvu finālam arī šajā sezonā, jo Austrumu konferences finālā atrodas vadībā pret Ufas "Salavat Julajev" ar 3:1, tiesa, nākamais mačs ceturtdien kazaņiešiem būs jāaizvada viesos pie regulārās sezonas uzvarētājiem un Kontinenta kausa ieguvējiem.

kasjauns.lv/Foto: LETA