Znaroka un Vītoliņa MVD zaudē arī otrajā Gagarina kausa finālmačā
Oļegam Znarokam nāksies pamatīgi palauzīt galvu, jo pagaidām Kazaņas "AK Bars" pārākums finālsērijā ir neapšaubāms.
2010. gada 16. aprīlis, 22:06

Znaroka un Vītoliņa MVD zaudē arī otrajā Gagarina kausa finālmačā

Jauns.lv

Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Balašihas MVD savā laukumā ar 1:4 (0:0, 0:2, 1:2) atzina Kazaņas "Ak Bars" pārākumu KHL Gagarina kausa izcīņas otrajā finālspēlē.

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām "Ak Bars" izvirzījās vadībā ar 2-0.

Šajā mačā "Ak Bars" komanda pēc Grigorija Paņina, Dmitrija Obuhova un Jarko Imonena precīzajiem metieniem izvirzījās vadībā ar 3:0, bet mača 46.minūtē Martins Štrbaks skaitliskajā vairākumā vienus vārtus atguva. Tomēr atspēlēties MVD neizdevās, bet 16 sekundes pirms mača beigām savus otros vārtus šajā spēlē guva Obuhovs, kurš ripu raidīja tukšos vārtos.

Nākamās divas spēles pirmdien un otrdien notiks Kazaņā. Pēc tam nepieciešamības gadījumā spēles notiks arī 23., 25. un 27.aprīlī. Kā ziņots, finālsērijas pirmajā mačā ceturtdien MVD komanda zaudēja ar 2:3.

Rietumu konferences finālā MVD ar 4-3 uzvarēja Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu, bet Austrumu konferences finālā Kazaņas "Ak Bars" spēļu sērijā ar 4-2 pieveica Ufas "Salavat Julajev" komandu. Pirms tam konferences pusfinālā MVD ar 4-1 pārspēja Rīgas "Dinamo".

LETA/Foto: LETA