Bārtulis nespēlē, „Flyers” soļa attālumā no Austrumu konferences fināla
Hokejs

Bārtulis nespēlē, „Flyers” soļa attālumā no Austrumu konferences fināla

Jauns.lv

NHL Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā mačā trešo uzvaru izcīnīja Oskara Bārtuļa Filadelfijas "Flyers", kas savā laukumā pieveica Ņūdžersijas "Devils" ar 4:1.

Bārtulis nespēlē, „Flyers” soļa attālumā no Austru...
Filadelfijas „Flyers” turpina uzvarēt, tāpēc maz ticams, ka Oskars Bārtulis izies uz ledus arī nākamajā spēlē.
Filadelfijas „Flyers” turpina uzvarēt, tāpēc maz ticams, ka Oskars Bārtulis izies uz ledus arī nākamajā spēlē.

Tomēr Bārtulis otro maču pēc kārtas laukumā nedevās. Viņa vietā spēlē piedalījās Raiens Parents, kurš rezervē palika pirmajā spēlē, un Lukašs Krajičeks, kurš nespēlēja sērijas otrajā mačā.

"Flyers" komandā divus vārtus guva Džefs Kārters, bet pa reizei precīzi bija Denijs Brīrs un Denjels Karsillo. Savukārt "Devils" vienībā vienīgo reizi precīzs bija Iļja Kovaļčuks.

Spēles interesantāki momenti – video:

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām "Flyers" izvirzījās vadībā ar 3-1. Nākamā spēle notiks ceturtdien Ņūdžersijā.

Citā Austrumu konferences sērijā trešo uzvaru izcīnīja Pitsburgas "Penguins" vienība, kas arī otro reizi izbraukumā pieveica Otavas "Senators" komandu. Šoreiz Sidnijs Krosbijs guva divus vārtus un izpildīja divas rezultatīvas piespēles, bet "Penguins" izcīnīja panākumu ar rezultātu 7:4 (1:0, 5:3, 1:1). Arī šajā sērijā rezultāts kļuva 3-1.

Rietumu konferencē divās sērijās rezultāts kļuva neizšķirts 2-2. Detroitas "Red Wings" tādu rezultātu panāca, pateicoties diviem Henrika Zeterberga gūtajiem vārtiem, ar 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) pieveicot Fīniksas "Coyotes", bet Sanhosē "Sharks", jo ar 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Kolorādo "Avalanche". Uzvaras vārtus "Sharks" vienībā pagarinājuma 11.minūtē guva Džo Paveļskis. Vēl vienā mačā Nešvilas "Predators" ar 4:1 (1:1, 2:0, 1:0) pārspēja Čikāgas "Blackhawks" vienību, sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1.

LETA/Foto: AFP