MVD cieš sagrāvi Kazaņā. Viss izšķirsies septītajā spēlē
Galvenās problēmas šajā spēlē Balašihas MVD radās aizsardzībā, par ko atbildīgs ir tieši Harijs Vītoliņš.
2010. gada 25. aprīlis, 20:31

MVD cieš sagrāvi Kazaņā. Viss izšķirsies septītajā spēlē

Jauns.lv

Graujošu zaudējumu KHL Gagarina kausa izcīņas sestajā finālspēlē svētdien piedzīvoja Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Balašihas MVD komanda, kas izbraukumā ar 1:7 (0:2, 0:3, 1:2) piekāpās Kazaņas "Ak Bars" vienībai.

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuva neizšķirts 3-3, un uzvarētājs noskaidrosies septītajā mačā, kas otrdien notiks MVD mājvietā. Šajā mačā uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Niko Kapanens, Grigorijs Paņins, Jarko Imonens, Iļja Ņikuļins, Aleksandrs Stepanovs, Ņikita Aleksejevs un Aleksejs Jemeļins. MVD hokejisti vienīgos vārtus guva divas minūtes pirms cīņas beigām, kad precīzi meta Aleksandrs Šibajevs.

Pēc zaudētajiem piektajiem vārtiem Maiklu Gārnetu MVD vārtos nomainīja Aleksejs Volkovs, bet tas cīņas gaitu nemainīja.

Finālsērijas pirmajos divos mačos MVD komanda zaudēja savā laukumā ar 2:3 un ar 1:4, bet pēc tam triumfēja divos mačos Kazaņā ar 3:2 un 2:1. Piektajā spēlē MVD izcīnīja uzvaru savā laukumā ar rezultātu 3:2.

Rietumu konferences finālā MVD ar 4-3 uzvarēja Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu, bet Austrumu konferences finālā Kazaņas "Ak Bars" spēļu sērijā ar 4-2 pieveica Ufas "Salavat Julajev" komandu. Pirms tam konferences pusfinālā MVD ar 4-1 pārspēja Rīgas "Dinamo" vienību.

LETA/Foto LETA