Kasjauns.lv sporta izlase 4. jūnijs
Citi sporta veidi
2010. gada 4. jūnijs, 13:18

Kasjauns.lv sporta izlase 4. jūnijs

Jauns.lv

Kasjauns.lv palīdz jums izvēlēties saistošākos sporta notikumus, ko skatīties klātienē, televīzijas ekrānos vai internetā.

Šodien sporta drauga diena sākas ap 14:00 ar "Roland Garros" tenisa turnīra vīriešu vienspēļu pusfināla spēlēm. Vispirms ATP  ranga septītā rakete zviedrs Robins Sederlings spēkosies ar čehu Tomašu Berdihu - pasaules 17. raketi, bet divas ar pusi stundas vēlāk teorētiski jaunais ranga līderis, lai par tādu kļūtu viņam jāuzvar šajā turnīrā spānis Rafaels Nadals spēkosies ar turnīra lielāko pārsteigumu, pasaules 27. raketi austrieti Jirgenu Melceru. Šīs cīņas noteikti būs aizraujošas, neskatoties uz izteiktiem favorītiem abās spēlēs, ko pierāda šo tenisistu lieliskais sniegums iepriekšējās kārtās. Šiem mačiem iespējams tiešraidēs sekot līdzi gan dažādos TV kanālos Viasat Sport Baltic, Eurosport, NTV + Tennis un daudzos citos, gan arī dažādos interneta resursos.

Nakts programmā 2:30 WNBA spēlē laukumā izies Latvijas labākā basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota un Konektikutas "Sun", kuras savā laukumā uzņems Ņujorkas "Mystics" ar Alanu Bērdu priekšgalā. Pašlaik Latvijas sieviešu izlases līdere ir komandas otra rezultatīvākā spēlētāja, tāpēc mums ir pamats cerēt uz veiksmīgu spēli arī šonakt.

3:00 Fildelfijā vietējie "Flyers" ar Oskaru Bārtuli sastāvā dosies ceturtajā cīņā par Stenlija kausu pret Čikāgas "Blackhawks" ar Marianu Hosu, Patriku Keinu un Džonatanu Tēvzu priekšgalā. Sērijā vadībā ar 2:1 ir viesi, bet Osis un citi "Lidotāji" tic uzvarai gan šovakar gan visā finālā. To arī novēlam, bet Bārtulim - veiksmīgu tiešo pienākumu veikšanu aizsardzībā un, kas zina, varbūt izdodas tikt arī pie kāda kārotā rezultativitātes punkta, neskatoties uz to, ka spēles laiks viņam noteikti nebūs starp lielākajiem. Mačam tiešraidē iespējams sekot līdzi Viasat Hockey kanālā, kā arī dažādos interneta resursos.

Ja jūs kādu iemeslu dēļ neesat varējis redzēt dienas galvenos sporta notikumus, mēs jūs informēsim!