Citi sporta veidi
2010. gada 11. jūnijs, 21:09

Pasaules kausam varēs sekot līdzi arī MX1 pasaules čempionāta laikā

Jauns.lv

Pasaules kausa izcīņas finālturnīram futbolā varēs sekot līdzi arī jūnija nogalē notiekošā Pasaules motokrosa čempionāta laikā Ķegumā, kasjauns.lv informēja sacensību rīkotāji.

Latvijas "Grand Prix" izcīņa 26. un 27.jūnijā norisināsies Ķegumā, "Zelta Zirga" trasē, un skatītāju alus teltī, jau sākot no piektdienas, 25.jūnija, plkst.12, visiem futbola faniem būs iespēja vērot Pasaules kausa izcīņas spēles uz 3,1 metru plata un 1,8 metru augsta ekrāna. Tas ļaus visiem sporta cienītājiem vienlaikus sekot līdzi gan gada lielākajam notikumam pasaules futbolā, gan arī motokrosa čempionāta Latvijas posma norisei.

Šādu iespēju atzinīgi jau esot novērtējuši motokrosa līdzjutēji no dažādām Eiropas valstīm, norādīja sacensību organizatori.

Vienlaikus ar sacensībām pasaulē prestižākajā motokrosa klasē MX1, kas pamatoti tiek dēvēta par motokrosa Pirmo formulu (F-1), "Zelta Zirga" trasē notiks arī pasaules motokrosa čempionāta punktu izcīņa MX2 klasē, kā arī Starptautiskās Motosporta federācijas (FIM) veterānu Pasaules kausa izcīņas posms.

Plašāku informāciju par Latvijas "Grand Prix" izcīņu iespējams atrast šo sacensību mājaslapā "www.mx1latvia.lv", kur var iepazīties ar sacensību aprakstu, dienas kārtību un dalībnieku sastāvu.

Pasaules kausa izcīņas finālturnīrs norisināsies no 11. jūnija līdz 11. jūlijam.

kasjauns.lv

Tēmas