Futbols
2010. gada 25. jūnijs, 15:20

Mihaels Ballaks atgriezīsies Leverkūzenes "Bayer"

Jauns.lv

Bijušais Vācijas futbola izlases kapteinis un Anglijas čempionvienības Londonas "Chelsea" pussargs Mihaels Ballaks atgriezīsies Vācijas vienībā Leverkūzenes "Bayer", vēsta Vācijas sporta aģentūra SID.

Par futbolistu interesi izrādījuši Vācijas klubi Hamburgas SV, "Bayer" un "VfL Wolfsburg", Anglijas vienības "Liverpool" un Totenhemas "Hotspur", kā arī vismaz viena Spānijas komanda.

Tomēr Ballaks pēc atgriešanās no brīvdienām Sardīnijā parakstīs divu gadu līgumu ar "Bayer" komandu, vēsta SID.

Kā ziņots, 33 gadus vecais futbolists, kurš traumas dēļ nevar palīdzēt Vācijas valstsvienībai pašlaik notiekošajā Pasaules kausa izcīņā, pēdējās sezonas pavadīja "Chelsea" komandā, kas nolēmusi nepagarināt ar viņu līgumu.

"Bayer" komanda aizvadītajā sezonā Vācijas bundeslīgas čempionātā izcīnīja ceturto vietu, gandrīz nekvalificējoties UEFA Čempionu līgas turnīram.

98 spēles Vācijas izlasē aizvadījušais Ballaks "Bayer" komandā spēlēja no 1999. līdz 2002.gadam, gūstot 27 vārtus. Pēc tam viņš pārcēlās uz Minhenes "Bayern" komandu.

Pagaidām nav zināms vai Ballaks beigs karjeru valstsvienībā, vai arī turpinās tajā spēlēt vismaz līdz 2012.gada Eiropas čempionāta finālturnīram.

LETA