Hokejs
2010. gada 30. augusts, 10:38

Informēs par Sergeja Žoltoka piemiņas turnīru

Jauns.lv

Šodien plkst.11 Rīgas domes Kamīnzālē notiks preses konference par Sergeja Žoltoka piemiņas turnīru, kā arī par Latvijas junioru gatavošanos jaunajai sezonai, tai skaitā, pasaules čempionātam.

Preses konferencē piedalīsies Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētājas vietnieks Viktors Gluhovs (SC), Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans, Latvijas valstsvienības trenera palīgs Aigars Cipruss, LHF izpilddirektors un Sergeja Žoltoka fonda vadītājs Ēvalds Grabovskis, kā arī LHF ilggadējā sponsora "Aldara" pārstāvis.

Preses konferencē tiks sniegta informācija par tradīciju turpināšanu, organizējot Sergeja Žoltoka piemiņas turnīru, kā arī varēs uzzināt par Latvijas U-20 izlases gatavošanos jaunajai sezonai.

Kā ziņots, septembra sākumā Rīgā notiks Latvijas hokejista Sergeja Žoltoka piemiņai veltīts turnīrs U-20 izlasēm, kas norisināsies jau sesto reizi. Plānots, ka turnīrs norisināsies no 2.septembra līdz 4.septembrim.

Dalību turnīrā jau apstiprinājušas Baltkrievijas, Dānijas un Krievijas U-20 izlases. Savukārt Latvijas U-20 valstsvienību šajā turnīrā vadīs galvenais treneris Leonīds Beresņevs.

Latvijas U-20 izlasei tā būs laba iespēja sagatavoties pasaules čempionāta pirmās divīzijas turnīram, kas no 13.decembra līdz 19.decembrim notiks Baltkrievijā. Šajā turnīrā Latvijas hokejistu pretinieces būs Itālijas, Ukrainas, Japānas un Lielbritānijas valstsvienības.

Šogad turnīrs norisināsies "Volvo" ledus hallē.

Kā ziņots, pagājušajā gadā turnīrā uzvarēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" fārmklubs "Dinamo/Juniors", bet Latvijas U-20 izlase ieņēma trešo vietu.


LETA