2010. gada 13. septembris, 23:29

"Liepājas metalurga" hokejisti piekāpjas Kijevas "Sokol"

Jauns.lv

Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē pirmdien Latvijas klubs "Liepājas metalurgs" izbraukumā ar rezultātu 1:3 ( 0:1, 1:0, 1:2) piekāpās Ukrainas vienībai Kijevas "Sokol".

Šajā mačā "Liepājas metalurgs" labā vienīgos vārtus guva Vitālijs Pavlovs, bet mājiniekiem precīzi bija Valentīns Oleckis, Romāns Saļņikovs un Dmitrijs Ciruļs.

Citā spēlē pirmdien savā starpā tikās divas Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas - Soļigorskas "Šahtjor", kurā spēlē Viktors Bļinovs un Žlobinas "Metallurg", kuru pārstāv Aleksandrs Macijevskis. Šajā spēlē uzvaru ar rezultātu 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) izcīnīja "Metallurg", bet Macijevskis izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja divu minūšu noraidījumu. Macijevskis nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +1, savukārt Bļinovam lietderības koeficents bija negatīvs -1.

BAČ kopvērtējumā pēc šiem mačiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" fārmklubs "Liepājas metalurgs" ar trijiem punktiem trīs spēlēs ieņem devīto vietu, "Šahtjor" ar sešiem punktiem atrodas otrajā vietā, bet "Metallurg" ar deviņiem punktiem atrodas līderpozīcijā.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā Baltkrievijas atklātajā hokeja čempionātā piedalījās divas komandas no Latvijas - "Liepājas metalurgs", kas 14 komandu konkurencē izcīnīja devīto vietu, kā arī bijušais Rīgas "Dinamo" fārmklubs "Dinamo/Juniors", kas regulārajā sezonā finišēja 11. pozīcijā.

LETA