Kārlim Skrastiņam 100. rezultatīvā piespēle NHL karjerā
724 spēlēs NHL regulāro sezonu spēlēs Kārlis Skrastiņš ir sakrājis 129 rezultativitātes punktus (29 vārti un 100 piespēles).
Hokejs

Kārlim Skrastiņam 100. rezultatīvā piespēle NHL karjerā

Jauns.lv

Pirmo rezultativitātes punktu NHL regulārajā čempionātā nopelnīja latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš, bet Dalasas "Stars" izbraukumā ar 4:1 (2:0, 2:0, 0:1) pieveica Floridas "Panthers".

Kārlim Skrastiņam 100. rezultatīvā piespēle NHL ka...

Aizvadītajā spēlē Latvijas aizsargs laukumā pavadīja 22 minūtes un 28 sekundes, kas bija ilgākais laiks komandā, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem un vienu spēka paņēmienu, bet Skrastiņa lietderības koeficients bija pozitīvs +2. Pirmā perioda izskaņā latviešu aizsargs rezultatīvi piespēlēja Tomam Vendelam, kurš panāca rezultātu 2:0. Šī Skrastiņam bija 100 rezultatīvā piespēle NHL regulārajās sezonās. Kopumā latvietis hokeja Mekā jau ir aizvadījis 764 spēles, kurās guvis arī 29 vārtus. Izslēgšanas mačos Kārlis Skrastiņš ir aizvadījis 20 spēles un atdevis trīs rezultatīvas piespēles

Uzvarētājiem Vendels izcēlās ar diviem precīziem metieniem, bet vēl pa vieniem vārtiem guva Stīvs Ots un Džeimss Nīls. Savukārt "Panthers" komandā goda vārtus guva Stīvens Veiss.

Mača interesantākie momenti - video:

Citos mačos kārtējo reizi laukumā nedevās latviešu aizsargs Oskars Bārtulis un uzbrucējs Raitis Ivanāns, bet viņu pārstāvētās komandas piedzīvoja zaudējumus.

Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" vienība ielaida vārtus nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām un ar 2:3 (1:2, 1:0, 0:1) savā laukumā piekāpās Anaheimas "Ducks" vienībai. Uzvaras vārti Raiena Geclafa rēķinā.

Mača interesantākie momenti - video:

Savukārt Ivanāna pārstāvētā Kalgari "Flames" vienība ar 2:4 (2:1, 0:1, 0:2) izbraukumā piekāpās Detroitas "Red Wings" komandai. "Flames" komandai pacīnīties par uzvaru neļāva pat divi Mīkaela Beklunda precīzie metieni.

Mača interesantākie momenti - video:

Kopvērtējumā pēc šiem mačiem "Stars" ar desmit punktiem sešos mačos ieņem otro vietu Rietumu konferencē, bet "Flames" ar sešiem punktiem sešās spēlēs šajā pašā konferencē atrodas 11. pozīcijā. Tikmēr pagājušās sezonas līgas fināliste "Flyers" komanda ar pieciem punktiem sešās spēlēs atkritusi uz 11. pozīciju Austrumu konferencē.

kasjauns.lv/ LETA/ Foto: AFP