Artūrs Brūniņš karjeru turpinās BK „Zemgale”
Basketbols

Artūrs Brūniņš karjeru turpinās BK „Zemgale”

Jauns.lv

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas klubu "Zemgale" papildinājis Artūrs Brūniņš, vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Artūrs Brūniņš karjeru turpinās BK „Zemgale”...
Artūrs Brūniņš pēc sezonas izlaišanas basketbola laukumā atgriezīsies BK „Zemgale” sastāvā.
Artūrs Brūniņš pēc sezonas izlaišanas basketbola laukumā atgriezīsies BK „Zemgale” sastāvā.

28 gadus vecā uzbrucēja debija "Zemgale" komandas sastāvā notiks jau trešdien, kad vienība savā laukumā tiksies ar Latvijas Universitāte" (LU) vienību.

Iepriekš Brūniņš Latvijā pārstāvējis "Barons" komandu un Gulbenes vienību. 2008. gadā Brūniņš sekmēja "Barons"/LMT triumfu FIBA Eiropas kausā un LBL čempionātā. Savukārt pagājušajā sezonā Brūniņš traumas dēļ tā arī oficiālās spēlēs laukumā nedevās.

"Zemgale" komandas galvenais treneris Varis Krūmiņš intervijā "basket.lv" skaidrojis, ka pagaidām citas izmaiņas sastāvā nav paredzētas, taču cirkšņa savainojuma dēļ uz nedēļu no ierindas izgājis vienīgais leģionārs Darens Vilsons.

Kā ziņots, "Zemgale" un LBL vienības šajā sezonā jau vienreiz mērojās spēkiem, kad 3. oktobra spēlē Olimpiskā sporta centra (OSC) telpās uzvaru ar 98:88 izcīnīja "Zemgale" basketbolisti.

­

LBL pirmās divīzijas kopvērtējumā pirms šīs spēles "Zemgale" ar divām uzvarām piecās spēlēs ieņem ceturto vietu, bet LU aizvadītajās divās spēlēs pie uzvarām vēl nav tikusi un ieņem priekšpēdējo, septīto, pozīciju. Tikmēr LBL pirmās divīzijas līderpozīcijās ar četrām uzvarām četrās spēlēs atrodas "VEF Juniors", bet bez zaudējumiem cīnās arī "Liepājas Lauvas" vienība, kas aizvadījusi trīs mačus.