Vācijas futbola milžu cīņā "Bayer" un "Bayern" uzvarētāju nenoskaidro
foto: ZUMAPRESS.com
Džamals Musiala "Bayer" futbolistu ielenkumā.
Basketbols

Vācijas futbola milžu cīņā "Bayer" un "Bayern" uzvarētāju nenoskaidro

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Minhenes "Bayern" un Leverkūzenes "Bayer" komandas sestdien Vācijas bundeslīgas piektās kārtas mačā cīnījās neizšķirti, spēlei Minhenē noslēdzoties ar 1:1 (1:1).

Vācijas futbola milžu cīņā "Bayer" un "Bayern" uzv...

Pēc spēlētas 31. minūtes vadībā izvirzījās "Bayer". Pēc stūra sitiena pretinieku soda laukumā bumba nonāca pie Granita Džakas un viņš tālāk to piespēlēja Robertam Andriham, kurš ar spēcīgu sitienu raidīja bumbu mājinieku vārtos. Laukuma saimniekiem vajadzēja astoņas minūtes, lai atgūtu zaudētos vārtus, rezultātam kļūstot 1:1. Izmantojot pretinieku neuzmanīgu spēli pie sava soda laukuma, ar tālu sitienu "Bayer" vārtsargu pārspēja Aleksandrs Pavlovičs.

Jau otrā puslaika ievadā Seržs Gnabrī varēja izvirzīt vadībā Minhenes komandu, taču bumba trāpīja pa vārtu konstrukciju. Arī atlikušajā spēles daļā dominēt turpināja laukuma saimnieki, bet Lukāša Hradecka sargātajos vārtos bumba vairs nenonāca, mačam noslēdzoties neizšķirti. Spēli priekšlaicīgi noslēdza Harijs Keins, kurš pēc sadursmes ar vienu no pretinieku spēlētājiem maču vairs nevarēja turpināt. 84. minūtē uzbrucēja vietā laukumā devās pieredzējušais Tomass Millers.

Turnīra tabulā pirmo vietu ieņem "Bayern", kas piecās spēlēs iekrājusi 13 punktus, 11 punkti ir "Leipzig", bet "Bayer" ar desmit punktiem noslēdz labāko trijnieku. Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Leverkūzenes "Bayer", kļūstot par Vācijas bundeslīgas uzvarētāju pirmo reizi vēsturē.