Biedriņš pieticīgs, "Warriors" uzvar "Grizzlies
Basketbols
2010. gada 4. novembris, 08:46

Biedriņš pieticīgs, "Warriors" uzvar "Grizzlies

Jauns.lv

Goldensteitas "Warriors" ar Andri Biedriņu sākumsastāvā trešdien izcīnīja trešo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā, informē rīkotāji.

"Warriors" savā laukumā ar 115:109 pārspēja Memfisas "Grizzlies".

Biedriņš spēlēja 29 minūtes un 56 sekundes, guva divus punktus, trāpot vienu no trīs metieniem. Viņam arī piecas izcīnītas atlēkušās bumbas zem groziem, trīs rezultatīvas piespēles, viena pārķerta bumba, viens bloķēts metiens un divas kļūdas.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 39 punktu guvumu bija Monta Eliss, kuram arī deviņas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles, 25 punktus guva Dorels Vraits, kuram arī sešas atlēkušās bumbas, Redžijam Viljamsam 16 punkti, bet kārtējais "double-double" Deividam Lī - 15 punkti un 16 atlēkušās bumbas, savukārt "Grizzlies" komandā 35 punktus guva šī gada pasaules čempions Rūdijs Gejs, kuram arī septiņas atlēkušās bumbas, 23 punkti un piecas rezultatīvas piespēles Odžejam Mejo, bet 18 punkti, 13 rezultatīvas piespēles un septiņas atlēkušās bumbas Maikam Konlejam.

Atgādināsim, ka šajā mačā potītes savainojuma dēļ "Warriors" komandai nevarēja palīdzēt pamatsastāva saspēles vadītājs Stīvens Karijs, kurš arī šogad ASV izlases sastāvā kļuva par pasaules čempionu.

"Warriors" jauno sezonu sākuši veiksmīgi, jo četrās spēlēs ir izcīnītas trīs uzvaras, bet vienīgais zaudējums piedzīvots pret NBA čempioniem Losandželosas "Lakers", savukārt Memfisas basketbolisti sezonu ir sākuši ar divām uzvarām un trim zaudējumiem.

kasjauns.lv/ BNS/Foto: AFP