Hokejs

Ivanāns joprojām nespēlē, "Flames" zaudē "Red Wings"

Jauns.lv

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionātā spēlē svētdien vēl arvien laukumā nedevās latviešu uzbrucējs Raitis Ivanāns, bet viņa pārstāvētā Kalgari "Flames" komanda piedzīvoja zaudējumu spēles pagarinājumā.

Ivanāns joprojām nespēlē, "Flames" zaudē "Red Wing...

Aizvadītajā spēlē "Flames" ar 4:5 (1:1, 2:0, 1:3, 0:1) izbraukumā atzina Detroitas "Red Wings" pārākumu.

Kā ziņots, Ivanāns pēc sezonas pirmajā spēlē aizvadītā kautiņa, kurā guva traumu, joprojām laukumā nav atgriezies un atrodas traumēto spēlētāju sarakstā. Latvietis ir atsācis trenēties, tomēr joprojām jūtot traumas sekas.

Pēc otrās trešdaļas "Flames" atradās vadībā ar 3:1, bet mača 48.minūtē Kalgari klubs bija vadībā ar rezultātu 4:2, tomēr šo divu vārtu pārsvaru tas nespēja nosargāt. Izlīdzinājumu "Red Wings" panāca tikai četras sekundes pirms mača pamatlaika beigām. Šajā cīņā "Flames" vienībā divus vārtus guva Džeroms Iginla, bet pa reizei precīzi bija Niklass Hagmans un Alekss Tangejs. Savukārt "Red Wings" rindās divus vārtus guva Henriks Zeterbergs, bet pa vienam precīzam metienam izpildīja Pāvels Dacjuks, Jūhans Fransēns un Niklass Lidstrēms, kurš pagarinājumā otrajā minūtē guva uzvaras vārtus.

Mača interesantākie momenti - video: